Jučer je PUSD zaprimila prijavu kako je u vremenu od prvog do trećeg travnja u Kaštel Sućurcu za sada nepoznati počinitelj provalio u dvorište tvrtke gdje su bila parkirana vozila iz kojih je otuđio gorivo. Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko stotina kuna. Obavljen je očevid i u  tijeku su izvidi.

Akcija u prometu

U srijedu, 5. travnja,  u vremenu od 10 do 13 sati na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske provest će se pojačana aktivnost nadzora i kontrole cestovnog prometa sa naglaskom na prekršaje vozača u odnosu na pješake, ali i na prekršaje  pješaka u prometu.

Posljednja zabilježena teška stradavanja pješaka u kojima su smrtno stradala dva pješaka, a više ih je teško tjelesno ozlijeđeno, dogodila su se na obilježenim pješačkim prijelazima i na nogostupu što dovoljno govori o izrazito teškom kršenju prometnih propisa vozača na štetu pješaka.

PUSD koristi priliku još jednom skrenuti pažnju vozačima  na potrebu tolerantnijih odnosa između vozača i pješaka te  potaknuti vozače da sudjelujuću u prometu poštuju prava pješaka posebno na pješačkim prijelazima.


KOMENTARI: