ŽIVJETI U KAŠTELIMA I ZA KAŠTELA
Premda rođendan slavimo na najluđi dan u godini, svojim radom kroz ovo vrijeme  ipak smo dokazali da nismo bili samo prvotravanjska šala. Jer upravo 1. travnja prije trinaest godina pokrenut je naš, ali prije svega i vaš Portal grada Kaštela, jer ovdje smo upravo  zbog vas dragi naši čitatelji – kako bi vam što prije donijeli najvažnije informacije i  vijesti, ne samo iz Kaštela.

A da ste naš trud prepoznali, na čemu vam se i ovom prilikom zahvaljujemo, jer bez vas naš posao i ne bi imao smisla, dokazuje i broj posjeta  koji se u pretekle tri godine gotovo udvostručio. Od prosječnih 5 tisuća posjeta dnevno u vrijeme kada smo slavili jubilej,  narasli smo na više od 10 tisuća, čime smo zauzeli visoko drugo mjesto među lokalnim web portalima u Hrvatskoj.

Iza nas je dug put, tijekom kojeg smo rasli zajedno s vama, radeći na kvaliteti i nastojeći na profesionalan način prenijeti što više „friških novitadi“, zanimljivosti,  te obraditi što više aktualnih problema i tema koje zanimaju i muče sve nas građane  Kaštela. Nismo zanemarili ni događanja i novosti iz sporta i  kulture, kao ni politike i gospodarstva,a  pokušavajući vam približite i druge sadržaje koji bi vas mogli zanimati, uveli smo i  nove rubrike sa vijestima iz Dalmacije, Hrvatske i svijeta , istovremeno modernizirajući naš design kako bi stranicu učinili što preglednijom i boljom.

Rubrikama „Pitanja čitatelja" i „Kritike čitatelja“, kojom smo vam  željeli  omogućiti da i sami sudjelujete u stvaranju Portala i olakšati dolazak do odgovora na brojna pitanja koja vas muče, ali i novim načinom komentiranja putem Facebooka, čime smo htjeli potaknuti konstruktivnu raspravu umjesto učestalog anonimnog vrijeđanja, otišli smo još korak dalje i stepenicu više. Ne bježimo ni od pogrešaka, koje nekad nasmiju i nas same, ali tko radi taj i griješi, posebice kada želimo što prije informirati vas o nekim važnim temama...

Stoga ćemo se zbog svih vas koji nas pratite, truditi biti još bolji i raznovrsniji, a od vas naši poštovani čitatelji, očekujemo da i dalje budete uz nas svojim sugestijama, primjedbama i pohvalama, jer samo zajedno možemo rasti i stvarati od naših „lipi Kaštili“ još bolje i ugodnije mjesto za život pod suncem.


KOMENTARI: