hren
 

NAGLASAK NA INTERNET PRODAJI
U sklopu ciklusa predavanja „Edukacija za privatne iznajmljivače“, u subotu, 1. travnja, u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću, s početkom u 9 sati, bit će održana edukcija, koju provodi Turistička zajednica Splitsko – dalmatinske županije i Privatna srednja škola Wallner u suradnji s Turističkom zajednicom Kaštela.

Neke od tema ove edukacije. Koja bi prema planu trebala trajati nešto više od četiri sata, bit će „Savjeti za Google i Facebook“, „Internet marketing u praksi“, „Pravna regulativa i obveze privatnih iznajmljivača“, kao i „Trikovi za povećanje vidljivosti na Booking-u“ i druge.

- Ove godine, kao i prošlih godina, održavamo ciklus „Edukacija za privatne iznajmljivače“, s skoro potpuno novim temama te po prvi put uz direktno sudjelovanje predstavnika Booking.com-a koji će vam dati savjete ostvariti što bolje rezultate putem njihovog portala. Naglasak ovogodišnjeg ciklusa je na prodaji putem Interneta te mogućnostima proširenja sezone nuđenjem dodatne i vama dostupne, ponude gostima.

Proteklih godina ove edukacije su ocijenjene kao vrlo kvalitetne i korisne od strane polaznika, većinom privatnih iznajmljivača. Same prošlogodišnje edukacije i ocjene polaznika, možete vidjeti na web stranici Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije, u kutku za privatne iznajmljivače na linku http://www.dalmatia.hr/edukacija/

Kako bi osigurali svoje mjesto na edukaciji, molimo Vas da se prijavite na sljedećem linku: https://goo.gl/vKwWDPPrvih 30 iznajmljivača koji se prijave, imaju zajamčeno mjesto na edukaciji.

Ukoliko imate problema s online prijavom, možete se prijaviti i telefonskim pozivom u ured TZ KAŠTELA 021 228 355 – stoji u pozivu na edukaciju.

 

KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij