hren
 

ODRŽANA EDUKACIJA ZA MALE IZNAJMLJIVAČE
Zainteresirani mali iznajmljivači s područja Kaštela ovog su petka imali priliku više saznati o različitim oblicima financiranja koje za potrebe turističke djelatnosti nude pojedine poslovne banke, a predavanje predstavnika banaka organizirala je udruga  malih iznajmljivača „Rivijera Kaštela“.

Zanimanje turista za boravak u Kaštelima tijekom nekoliko prošlih godina povećao je i broj privatnih iznajmljivača, pa u ovom trenutku u Kaštelima postoji oko 1500 građana koji se bave iznajmljivanjem smještaja.
Mnogi od njih, u nastojanjima da osiguraju što kvalitetniju ponudu, često nailaze na financijske prepreke pa su pojedine banke dio svoje ponude prilagodile upravo za tu namjenu, ali i otvorile mogućnosti svima koji se u skoroj budućnosti žele baviti iznajmljivanjem, da to i ostvare.

Malim iznajmljivačima ove su večeri govorili predstavnici Raiffeisen banke, privredne banke zagreb, Hrvatske poštanske banke, ZABA-e i Splitske banke.
Predstavili su različite oblike kreditiranja, od turističkih kredita do turističkih kartica, upoznavši nazočne s uvjetima, visinom kamata, otplatnim planom i mogućnostima.

Tijekom predavanja, koje je otvorila predsjednica „Rivijere Kaštela“, Meri Teklić, iznajmljivači su predstavnicima banaka postavljali konkretna pitanja i dobili konkretne odgovore, a dio njih dogovorio je i osobna savjetovanja, za koja su kazali, kako će im zasigurno pomoći u ostvarivanju planova vezanih za smještajnu ponudu.

Foto: Ante Majić


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij