hren

ODRŽAN KONCERT HUMANITARNOG KARAKTERA
Udruga Savez za Kaštela i HSP Kaštela zajedničkim snagama organizirali su ove subote u kinu Sv. Juraj u Kaštel Sućurcu dječji humanitarni koncert "Zvjezdice i prijatelji za kaštelansku djecu i djecu dječjeg doma Maestral.

Bio je to još jedan u nizu humanitarnih koncerata u organizaciji Saveza za Kaštela posljednjih nekoliko godina. Posjetitelji su umjesto ulaznica mogli kupiti uratke koje su izradila djeca dječjeg doma Maestral.

Koncert je protekao u odličnom raspoloženju i profesionalnim izvedbama mladih pjevačkih zvijezda te mladih izvođačica KUD-a Zaninović.

Na kraju koncerta predstavnici Udruge Savez za Kaštela i HSP Kaštela prigodnim poklonima darivali su svu djecu koja su posjetila koncert, te djecu izvođače koji su nastupili. Posebne zahvale organizatora upućene su ovom prilikom tvrtki Petrokamen d.o.o. iz Kaštel Sućurca koja je svojom donacijom omogućila darivanje djece poklonima.

Iz Udruge Savez za Kaštela poručuju kako će i u buduće organizirati ovakve koncerte koji će imati humanitarni predznak uz istovremenu promidžbu mladih pjevačkih zvijezda i glazbenika s ovog područja. 

U programu su nastupile: Lucija Vojković, Lucija Smajo, Stela Radošević, Antea Bilandžić, Lana Jerković, Lana Rubelj i Kud Ante Zaninović, Andjela Škoko, Monika Jukić, Emma Uvalić, Lucija Delić, Đana Smajo, Gabriela i Paula Bonić, Ela Jerković, Lorena Bućan te Roko Blažević.

Foto: Ante Majić (PGK)


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij