Obavještavaju se potrošači vode na području Kaštel Starog, ulice: Izvor Raduna, Sv.Jurja, Put Šušnjara, Radun, Put Kolovrata, Željeznička, Ledine, Piske, Vlaška, Ante Kužića, Tolanac, Vele njive -parni brojevi 68,74 i 76 i svi neparni brojevi, Put Malačke brojevi 2 i 4, te Zagorski put-parni brojevi od broja 54 do 90 i neparni brojevi od 39 do 65, da će im zbog neodgodivih radova na vodoopskrbnom cjevovodu DN 200 mm, biti prekinuta opskrba vodom u srijedu, 8. ožujka, u vremenu od osam do 14 sati.

Mole se potrošači da osiguraju zalihe vode za potrebe kućanstva.Također molimo da se ne koriste uređaji za čiji rad je potrebna voda u količini i pritisku iz javne vodovodne mreže.
Upozoravaju se potrošači da nakon ponovnog puštanja vode može doći do zamućenja dok se ne uspostave normalni uvjeti tečenja. Preporučuje se u slučaju zamućenja ispustiti dio zamućene vode prije korištenja radi zaštite uređaja i aparata.
Napominjemo da se radi o sanitarno ispravnoj vodi.

Za sve dodatne obavijesti možete se obratiti dežurnoj službi VODOVOD I KANALIZACIJA, d.o.o. - SPLIT tel. 383-816.
U slučaju lošeg vremena radovi se odgađaju za slijedeći dan.

VAŽNA NAPOMENA: Prema preporuci Nastavnog zavoda za javno zdravstvo do daljnjeg voda u Kaštelima zbog povećanog zamućenja nije za piće!


KOMENTARI: