KONCERT ZA DAN GRADA
Iako su se u proteklim danima mnogi pitali je li koncert Miroslava Škore odgovarajući koncert kao centralno zabavno događanje proslave Dana grada Kaštela, koncert koji je u subotu napunio dvoranu u Kaštel Starom, bio je pun pogodak.

Publika, koja je imala priliku uživati u Škorinim pjesmama, uglavnom su ovu večer zaključili s komentarima kako će im ovaj koncert ostati u sjećanju, jer je bilo zabavno, ali emotivno te su na adresu organizatora, Grada Kaštela upućene brojne pohvale.

A Škoro je pred kaštelanskom publikom ove večeri izveo cijeli niz svoji hitova, od „Ne dirajte mi ravnicu“ „Šumi, šumi javore“ i „Mate“, preko „Garavušu garava“ i „Domovina“ do pjesama sa svog zadnjeg albuma „Putujem sam“, „Sokak bez imena“„Vrijedilo je“ i „Zadnja želja“.

Većinu pjesama s njim je otpjevala i publika, koja se imala priliku nasmijati i vicevima, koje je slavni pjevač ispričao.
Pljeska ove večeri nije nedostajalo, a poseban aplauz Škoro je dobio za izražavanje zadovoljstva što pjeva u gradu, koji se može pohvaliti o prvom spomenu riječi Hrvat te što može uveličati proslavu Dana grada.

Foto: Ivana Topić


KOMENTARI: