SUBOTNJA DOGAĐANJA
Na sam Dan grada Kaštela, hrvatski branitelji još jednom će sudjelovati u memorijalnom mimohodu, planinari će odraditi turu padinama Kozjaka, a u večernjim satima svi će moći zapjevati uz Miroslava Škoru.

Već u 8 sati prvi planinari krenut će od groblja u Kaštel Kambelovcu prema odredišnim točkama ovogodišnje planinarske manifestacije „Kolijevkom hrvatske državnosti“, koju već tradicionalno organizira HPD Ante Bedalov. Svoj dolazak na manifestaciju najavili su planinari iz brojnih planinarskih društava, ali i drugi građani.

U 11 sati , u organizaciji udruge Lučonoše Domovinskog rata, članovi udruga proisteklih iz Domovinskog rata, okupit će se pred spomenikom Franji Tuđmanu u Kaštel Lukšiću, kako bi još jednom, u zajedničkom mimohodu, prošli put do spomen obilježja na Malačkoj i time odali počast svim svojim poginulim, umrlim i nestalim suborcima.

Proslava Dana grada završit će velikom koncertom Miroslava Škore u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom u 20 sati.

- Moji motivi su slavonski, ali to ne znači da se Dalmatinci u njima ne pronalaze i zbog toga im se uvijek rado odazovem, pogotovo kad je riječ o ovako velikom događaju – kazao je Miroslav Škoro I nadodao kako iako je Slavonac, da je odrastao s dvoje Dalmatinaca,  mamom i tatom.

Škoro će na koncertu izvesti svoje najveće hitove, a svi koji žele biti dio ovog događanja ulaznice se mogu do početka koncerta kupiti online na www.croatia-tickets.com, u sustavu Eventim.hr i na Petrol BP Kaštela, te na ulazu u dvoranu po cijeni od 50 kuna.


KOMENTARI: