hren
 

ZA RAZDOBLJE 2017.-2023.
Temeljem zaključka gradonačelnika Grada Kaštela, Upravni odjel za društvene djelatnosti i opće poslove pokrenuo je postupak izrade Strategije kulturnog razvitka grada Kaštela 2017. – 2023.

Odabrani izrađivač, Urbanex d.o.o. , napravio je Nacrt Strategije kulturnog razvitka grada Kaštela 2017. – 2023. Budući je riječ o dokumentu koji donosi osnovne smjernice ukupnog kulturnog razvoja te operativni akcijski plan s prioritetnim projektima, ovim putem Grad poziva sve zainteresirane građane te udruge, organizacije i ustanove, osobito one u kulturi, da svojim prijedlozima sudjeluju u donošenju što kvalitetnije Strategije kulturnog razvitka grada Kaštela.

Prijedloge, primjedbe i komentare moguće je dostaviti isključivo u pisanom obliku na popunjenom obrascu na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. zaključno do 15. ožujka 2017. godine. Svi u roku pristigli prijedlozi razmotrit će se, a oni prihvaćeni, ukomponirati u konačni prijedlog Strategije, koja će se proslijediti Gradskom vijeću Grada Kaštela na donošenje.

Nacrt strategije možete pogledati OVDJE, a obrazac za primjedbe OVDJE


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij