I DALJE ISTE TEMELJNE SMJERNICE
Nakon što je višegodišnji predsjednik Udruge za revitalizaciju sela Opor – Botići, Jurica Botić, u prosincu prošle godine, zbog osobnih razloga podnio ostavku, na izvanrednoj Izbornoj skupštini održanoj ovog petka, za novog predsjednika Udruge izabran je Joško Botić.

Joško Botić bio je jedini predloženi kandidat, a za predsjednika je izabran jednoglasno.

Joško Botić, na početku svog mandata kazao je kako će glavni ciljevi Udruge i dalje biti isti kao do sada.
- I dalje ćemo raditi prema temeljnim smjernicama Udruge, a uvest ćemo i neke novine. Tako će rad Udruge biti organiziran kroz tri odjela, i to povijesno – kulturni odjel koji će voditi moj prethodnik, Jurica Botić, duhovno – vjerski odjel, koji će voditi Vinko Botić te tehnički odjel, kojem će na čelu biti Mario Botić.
Ovom prigodom od srca zahvaljujem bivšem predsjedniku, koji je uložio mnogo truda, entuzijazma, vremena i znanja u dosadašnji uspješan rad Udruge.
Pred nama je uskoro realizacija nekih projekata, a među njima i zahtjevan posao kako bi od stare škole u Oporu stvorili kulturni centar koji bi nosio ime Luke Botića, za što ćemo pokušati dobiti dio sredstava iz EU fondova – dio je onoga što je ovo prigodom kazao Joško Botić.

Za zamjenika predsjednika Udruge izabran je Vinko Botić, dok je nova tajnica Udruge Ivana Jakovljević. Ovom prilikom imenovani su i članovi tijela Udruge.


KOMENTARI: