PRESSICA U SREDIŠNJICI KAŠTELANSKOG HDZ-A
Nakon višemjesečnih nagađanja poznat je kandidat HDZ-a za gradonačelnika Kaštela na skorašnjim lokalnim izborima. Na konferenciji za medije, koja je točno u podne započela u stranačkim prostorijama u Kaštel Sućurcu, aktualni gradonačelnik i predsjednik kaštelanskog HDZ-a, Ivan Udovičić, novinare je informirao kako će to biti sadašnji predsjednik Gradskog vijeća, Denis Ivanović.

Na konferenciji za medije govori se i  o razlozima zbog čega se u utrku za prvog čovjeka grada nije uključio sam Udovičić, kao i što je bilo odlučujuće da upravo Denis Ivanović bude HDZ-ov kandidat, a izvještaj s ovog radnog susreta HDZ-ovog gradskog vrha i novinara uslijedit će uskoro.

Inače, Denis Ivanović, mladi je političar, koji je nekoliko godina bio predsjednik mjesnog odbora Kaštel Gomilica, kao i predsjednik mladeži HDZ-a Kaštela te gradski vijećnik, a u tekućem mandatu ove gradske vlasti obnaša funkciju predsjednika Gradskog vijeća. Ovaj diplomirani inženjer sigurnosti, zaposlen je u Županiji Splitsko-dalmatinskoj na radnom mjestu višeg stručnog suradnika za materijalne i tehničke poslove.
Oženjen je i otac troje djece, a živi u Kaštel Gomilici.


KOMENTARI: