TRADICIONALNA MANIFESTACIJA HPD ANTE BEDALOV
Veliki broj planinara i ljubitelja prirode uživao je ove nedjelje na Orlovom gnijezdu prisustvujuči tradicionalnom otvaranju šampanjca u organizaciji planinara iz HPD Ante Bedalov.. Uz super pogled po lijepom vremenu otvorio se popriličan broj boca šampanjca te tako nastavila tradicija koja traje evo preko 20 godina.

Pravo je zadovoljstvo bilo vidjeti da je jedan od graditelja Orlovog gnijezda, Ivan Tadin (Butir), bio zajedno sa ostalim planinarima te pripremio čaj od trava sakupljenih na Kozjaku. Drugi graditelj, Ivo Tadin (Zorzi), na žalost nije mogao prisustvovati ovoj manifestaciji zbog zdravstvenih razloga, ovim putem i njemu jedno veliko hvala za gradnju Orlovog gnijezda.

Slatki problem ove nedjelje stvarali su mnogobrojni planinari tako da su organizatori iz “Ante Bedalova” radili smjene ljudi na samom skloništu kako bi svi bili počašćeni čajem i šampanjcem.
Osim članova susjednih planinarski društava ove godine preko 70 planinara stiglo je iz Vrgorca, Ploča, Gradca i Baške Vode.

Bio je to  predivan planinarski dan na jednom od najljepših planinarskih skloništa u našoj domovini, a Bedalovci su na kraju svima poručili - Zdravi i veseli bili, pa se vidili i dogodine!

Foto: Ivana Topić (PGK)


KOMENTARI: