ODRŽANA DESETA NOĆ SJENA
Da su bikeri plemeniti ljudi pokazale su dosadašnje humanitarne akcije Moto kluba Sjene, ali da rade vrhunske zabave još su jednom potvrdili na svom desetom jubilarnom zimskom moto susretu održanom ove subote u Kulturnom centru u Kaštel Lukšiću.

Deseta "Shadow Night" susret je koji je ponudio odličnu zabavu bikerima, Kaštelanima i njihovim gostima. Osim motora, glazba je ono što čini moto susrete toliko posebnim a ove godine Kaštela su "zapalili" The Pulse Original Bend iz Zagreba pojačani atraktivnom plesačicom koja je na momente plesni podij zamjenjivala mikrofonom te pokazala da nije za ludu neko vrijeme provela u grupi ET.

Redao se tako set strane glazbe u izvedbi Pulsovaca, red rock hitova sa DJ pulta, te je sve kulminiramo brojnim domaćim rock hitovima aktera ove večeri koji su atmosferu u publici, koja je u velikom broju napunila Kulturni centar, dovodili do usijanja pa su pjesma i ples potrajali do dugo u noć.

Susret Moto kluba Sjene ove su godine pohodili bikeri iz četrdesetak moto klubova pa smo tako uz uobičajene oznake klubova iz Dalmacije i cijele Hrvatske vidjeli i one koji su do Kaštela "potegli" iz Slovenije, Bosne i Hercegovine i Srbije.
Ono što je najvažnije sa ove moto fešte su riječi hvale prisutnih ali i činjenica da se na ovakvim događanjima koje organiziraju Sjene nije dogodio ni najmanji incident.

Foto: Ante Majić (PGK)

 

KOMENTARI: