SUDJELUJETE U RASPRAVI ISPOD TEKSTOVA NA NOVI NAČIN
Portal grada Kaštela se od danas odlučio priključiti sve većem broju portala koji su ukinuli potpuno anonimno komentiranje ispod svojih članaka. Komentiranje će tako odsad biti dopušteno samo registriranim Facebook korisnicima.

Cijenjeni čitatelji, nakon skoro trinaest godine korištenja vlastitog sustava komentiranja, odlučili smo napustiti isti i uvesti Facebook komentiranje, s obzirom na popularnost ove mreže te činjenicu da velika većina naših čitatelja ima račun na ovoj društvenoj mreži.
Isto tako, uveli smo mogućnost da se prilikom ostavljanja komentara na naše vijesti isti komentar objavi i na korisničkom profilu.

Anonimno komentiranje na Portalu grada Kaštela svojevremeno smo smatrali jednom od prednosti našeg portala i doprinosom slobodi izražavanja. Nažalost, veliki broj komentatora tu je slobodu redovito zloupotrebljavao i doživio kao dozvolu za plasiranje najnižeg govora mržnje.

Od danas, dakle, prelazimo na komentiranje putem Facebooka i pozivamo vas sve da sudjelujete u raspravi ispod tekstova, ali na argumentiran, konstruktivan i pristojan način. Da biste mogli komentirati, morate u tom trenutku biti logirani na svoj Facebook račun.

Redakcija Portala grada Kaštela i nadalje će redovito kontrolirati eventualnu zloporabu komentara a one koji budu i nadalje zlorabili prostor komentara, bilo lažnim profilima ili malicioznim komentarima, prvo će opomenuti, a na opetovano zlorabljenje i blokirati.


KOMENTARI: