hren

ZA MASLINARE
Institut za jadranske kulture i melioraciju krša, Split, zajedno sa Udrugom maslinara Kaštela "Mastrinka" organizira edukaciju "Održiva uporaba pesticida" o sigurnom rukovanju s pesticidima i pravilnoj primjeni pesticida po određenim modulima, kategorijama i potkategorijama.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti na broj telefona 095 851 5482, te na službenim stranicama Instituta www.pesticidi.krs.hr do idućeg utorka, 24.siječnja


KOMENTARI:

Stari Komentari (9)

 • (Gost_1128)

  Gdje se odrzava edukacija

  oko 4 godina prije
 • (Gost_6662)

  Dajte malo opširnije!

  oko 4 godina prije
 • (Gost_116)

  zašto predavanje ne napišu ovdje

  oko 4 godina prije
 • UMK Mastrinka (Gost_8089)

  Odgovara: # 413402

  Poštovani,

  Ukoliko se bude prijavio dovoljan broj polaznika Edukacija će se održati u Kaštelima. Ako ne, onda na Institutu za jadranske kulture u Splitu.

  S poštovanjem,
  UMK Mastrinka

  oko 4 godina prije
 • UMK Mastrinka (Gost_8089)

  Odgovara: # 413423

  Poštovani,

  Riječ je o predavanjima Održiva uporaba pesticida za profesionalne korisnike, dakle ukoliko imate poljoprivredne površine koje tretirate bilo kakvim zaštitnim sredstvima, morate imati položenu edukaciju kako bi uopće mogli kupiti ta sredstva. Ukoliko se bude prijavio dovoljan broj polaznika Edukacija će se održati u Kaštelima. Ako ne, onda na Institutu za jadranske kulture u Splitu. Vremenski termin će biti krajem siječnja ili početkom veljače. Za više informacija slobodno nam se obratite na 095 851 5482.
  S poštovanjem,
  UMK Mastrinka

  oko 4 godina prije
 • (Gost_5180)

  "Riječ je o predavanjima Održiva uporaba pesticida za profesionalne korisnike"

  A, onda nije za amatere, koji nisu profesionalni poljoprivrednici. OK.

  oko 4 godina prije
 • UMK Mastrinka (Gost_8089)

  Odgovara: # 413548

  Poštovani,

  Edukacija "Održiva uporaba pesticida" generalno ima 3 modula: za profesionalne korisnike, za distributere i za savjetnike. Kategorija "za profesionalne korisnike", na koju se odnosi ova naša edukacija, među ostalim uključuje OPG-ove i druge poljoprivrednike - odnosno, sve pojedince koji posjeduju površine zasađene nekom kulturom. Dakle, edukacija je za SVE, profesionalce i "amatere" poljoprivrednike, koji posjeduju ili unajmljuju zemljište, ili možda rade kao sezonski radnici na tuđim poljoprivrednim zemljištima. Bez položene ove edukacije uskoro neće biti moguće niti kupiti pesticide, niti (po zakonu) koristiti na poljoprivrednim površinama.

  S poštovanjem,
  UMK Mastrinka

  oko 4 godina prije
 • (Gost_9606)

  "Kategorija "za profesionalne korisnike", na koju se odnosi ova naša edukacija, među ostalim uključuje OPG-ove i druge poljoprivrednike - odnosno, sve pojedince koji posjeduju površine zasađene nekom kulturom."

  OK, nisan zna da se pesticidima može služit svako ko ima 2 stabla za odrinu.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_9606)

  "Bez položene ove edukacije uskoro neće biti moguće niti kupiti pesticide, niti (po zakonu) koristiti na poljoprivrednim površinama."

  haha, ako je "edukacija" ka ona prošla za korištenje zaštitnih sredstava, bolje je ne provodite, nego odma ispišite uvjerenja. Bit će jeftinije.

  oko 4 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij