TRODNEVNA PROSLAVA PLANINARA
Hrvatsko planinarsko društvo Malačka iz Donjih Kaštela trodnevnom proslavom, koja započinje 13. siječnja, kada se očekuje dolazak planinara iz prijateljskih društava i okupljanje na planinarskom domu Malačka u Kaštel Starom, obilježiti će dvadesetu godišnjicu postojanja društva.

U subotu, 14. siječnja od 17 sati predviđeno je druženje uz kulturni program i projekciju filma o radu u proteklih 20 godina, kao i potpisivanje povelje o prijateljstvu s HPD-om Pločno iz Posušja te podjela priznanja društva i HPS-a, uz pozdravne riječi domaćina.

Tradicionalna planinarska tura stazom od Labina preko sela Botići, kontrolne točke PPD Crni krug, do planinarskog doma Malačka, planirana je za nedjelju 15. siječnja, a polazak sa željezničke postaje u Kaštel Starom je u 7.30 sati.

Po povratku, u 14 sati, u kapelici blaženog Alojzija Stepinca na prijevoju Malačka služit će se sveta misa, nakon čega je za planinare i sudionike skupa organiziran i prigodni ručak, uz podjelu priznanja društvima.

Za sve dodatne informacije i prijave zainteresirani se mogu javiti  tajniku društva Filipu Baliću na broj 098 311 797.


KOMENTARI:

Stari Komentari (4)

 • (Gost_9139)

  Doša bi ali je zima

  oko 1 godine prije
 • (Gost_8218)

  Karneval je poceja. Privatna prcija. Sramota sta se radi. Ali doce netko i pitat ce se neke stvari kako, kad, sta di i za koga..........

  oko 1 godine prije
 • (Gost_1437)

  Malacku triba turisticki iskoristit

  oko 1 godine prije
 • (Gost_6151)

  na malaškoj otvorit pivnicu i piceriju Velebit

  oko 1 godine prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara