Prema podacima Državnog hidrometeorološkog zavoda jutros je u sedam sati u Kaštelima, točnije u zračnoj luci izmjereno - 5,1 stupanj. U isto vrijeme temperatura na Marjanu bila je -4,5 stupnjeva, na Sv. Juri -17,3, -5,2 stupnja izmjereno je u Šibeniku i u Sinju. Najhladnije jutros u sedam sati bilo je na Osiječkom aerodromu gdje je izmjereno -20,7 te u Kopačkom ritu gdje je kazaljka na termometru pokazala čak - 21,9 stupanj.

Prognoza vremena za danas

U većini krajeva unutrašnjosti umjereno do pretežno oblačno mjestimice uz malo snijega. Na istoku zemlje i na Jadranu djelomice sunčano, a na sjevernom dijelu uz više oblaka može pasti pokoja pahulja snijega. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni. Na Jadranu umjerena, ponegdje i jaka bura i tramontana, još mjestimice s olujnim udarima, osobito na jugu. Najviša dnevna temperatura od -7 do -3, na Jadranu od -1 do 4 °C.

Prognoza vremena za sutra

I dalje vrlo hladno. Bit će djelomice, na Jadranu i pretežno sunčano. U unutrašnjosti povremeno oblačnije, a ponegdje može pasti i poneka snježna pahulja, osobito u gorju te u Slavoniji. Vjetar većinom slab, na Jadranu uglavnom umjerena, povremeno i jaka bura i tramontana. Jutarnja temperatura od -12 do -7, lokalno može biti i osjetno niža, a na Jadranu od -5 do 0. Najviša dnevna od -6 do -1, na Jadranu 0 do 5 °C.


KOMENTARI:

Stari Komentari (8)

 • (Gost_6162)

  Sta da radim, smrznule se cijevi za vodu? Molim Vas da pisete o tome.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_146)

  u petak 10c lito

  oko 1 godine prije
 • (Gost_2123)

  Uvik na veliki led su se zamrzavale funtane po selu, mrzla je i voda u barilima.cijevi za vodu su u zemlji i nebi se smilo zamrzavat, mozda mjerilo nije dobro zasticeno. O tome triba vodit racuna da se drugi put ne zamrznu cijevi.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_9569)

  Da oni u Vodovodu ugriju vodu u Jadru na dvadeset stupnjeva i tako je pustu u cijevi ne bi smrzla. Ovako kad ona sa dva tri stupnja uđe u cijevi...ajme nami.
  Liti nam je voda vruća, zimi nam je hladna, trnu zubi. A mi bi se bavili turizmom. Triba iskoristit EU fondove i to riješit.
  Nesposobnjakovići

  oko 1 godine prije
 • (Gost_7151)

  ja trošim vodu od litos i još se nije oladila

  oko 1 godine prije
 • (Gost_9608)

  "Liti nam je voda vruća, zimi nam je hladna, trnu zubi. "

  Samo tamo di je nestručno (neplanski) cjevovod položen. Oćete li i to stavit društvu pod račun ka i legalizaciju?

  oko 1 godine prije
 • (Gost_2906)

  Padat će pingvini!
  Pripremite se, kupite kacige. :D

  oko 1 godine prije
 • (Gost_4089)

  ukoliko su cjevi vode položene na dubini od 70 cm i dublje temperatura vode mora bit konstantna 13 stupnjeva, sve cjevi koje se nalaze do 50 cm dubine su ugrožene u slučaju dugoročnih niski temperatura 0 i dalje u minus.

  oko 1 godine prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara