OVOG PETKA U SUĆURCU
Tradicionalna  Božićna priredba Plesne udruge Kaštelanske mažoretkinje i Twirling kluba Kaštela održat će se 23.prosinca 2016. godine s početkom u 18 sati u kino dvorani Sv. Juraj U Kaštel Sućurcu.

Na priredbi će nastupiti sve skupine Kaštelanskih mažoretkinja i Twirling kluba Kaštela, od onih najmlađih kojima će ovo biti prvi javni nastup pred publikom, do najstarijih skupina koje imaju iskustvo mnoštva nastupa.
Tradicionalna Božićna priredba je ujedno mali rezime svega što su djeca naučila i izvodila kroz proteklu godinu dana.

"Priredbu će uveličati i djeca iz KUD-a Karol Wojtila izvodeći igrokaz "Oraško i mrvica", a za svu djecu sudionike priredbe također se pripremaju i gosti iznenađenja koji će ih razveseliti i zabaviti.

Nakon priredbe je već uobičajeno zajedničko druženje uz  kolače koje su pripremile mame i bake mažoretkinja kojima od srca zahvaljujemo jer su uvijek spremne za suradnju i pomoć." kazala nam je predsjednica Anđa Vujević.

Ovogodišnja Božićna priredba posebna je za Kaštelanske mažoretkinje i stoga što s njom zaključuju proslavu 30 godišnjice uspješnoga rada i djelovanja. Za 30.godinu rada mažoretkinje su svome klubu poklonile mnoštvo odličja sa raznih natjecanja, ipak, najvrjednije odličje je titula Europskih prvakinja i dvostrukih europskih viceprvakinja u tradicionalnom mažoret plesu.


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara