POTPISIVANJE UGOVORA U SRIJEDU
Gradonačelnik Grada Kaštela donio je Odluku o utvrđivanju konačne bodovne liste učenika i studenata stipendista Grada Kaštela za školsku/akademsku godinu 2016/2017. Potpisivanje ugovora između Grada Kaštela i stipendista obavit će se u srijedu, 28. prosinca  u 10:30 sati u Gradskoj vijećnici u Kaštel Sućurcu.

Stipendisti su dužni ponijeti broj tekućeg ili žiro-računa (preslika kartice ili preslika ugovora o otvaranju računa) te, kod javnog bilježnika, ovjerenu izjavu da pored stipendije Grada Kaštela ne primaju nikakvu drugu stipendiju.

Za maloljetne stipendiste ugovor će potpisati roditelj, odnosno staratelj.

Konačnu listu stipendista možete pogledati OVDJE


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • Komunalna naknada (Gost_6129)

  Ej pa treba vristati sa svih clanaka da e ekipa podigla komunalnu naknadu sa 24 na 90 kn, sa 18 na 70 kn i sa 12 na 50 kn. Ljudima naknada raste za 65 kn ili 400 % Dajte jel ovo normano? Da placamo sta? razrovane ulice. Ljudi probudite se nije ovo glasati za hdz sdp most, domoljublje ovo ono. Ovo je izbiti ljudima kesicu kikija svaki dan koju bi kupili unucima ili djeci. Marendu placamo za komunalnu naknadu. Kome i zasto? Probudite se pobunite uzimaju vm pare iz novcanika. Mogli smo imati jos 10 stipendista, mogli smo graditi jos jedan vrtic. Dajte kaznimo ih na izborima, bilo koga ali bilo koga zaokruzite, mjenjajmo ovo. Prijatelji vam odlaze vanka, bjeze ljudi, ekipe se raspadaju, nije to normalno da bi par uhljeba imalo posao i neradilo nista. Probudite se ljudi

  oko 1 godine prije
 • (Gost_1205)

  Čemu stipendija? Stipendiraju se (novčano pomažu radi završavanja odr. škola i fakulteta) djeca koja se obučavaju za ona zanimanja koja fale i/ili koja su nepopularna. A ovo je socijalna pomoć i tako je treba zvat. Isto ka i dječji doplatak: umisto da se uplaćuje ili na posebni račun djeteta i ne može se trošit do njegove navršene 18.-te godine (ili da roditelji trošak za dječje potrebe prijavljuju na kraju godine pa odbiju od poreza ili da se uvedu porezne olakšice na dječje proizvode), pinezi idu na račun roditelja i gubi in se svaki trag. To je, znači, isto socijalna pomoć roditeljima.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_5113)

  Samo da opet umisto stipendija ne ispadnu stupendije...

  oko 1 godine prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara