U organizaciji Kluba DDK Adriachem i GD CK Kaštela organizira se posljednja ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi u ponedjeljak, 19. prosinca, od 8 do 13 sati u prostorijama vatrogasnog doma u Kaštel Gomilici.

Molimo sve osobe dobre volje i zdravlja od 18 do 65 godina starosti da se odazovu ovoj humanoj akciji te pomognu onima koji u ovo vrijeme blagdana brigu brinu najviše da budu zdravi.

Čineći dobra dijela činimo svijet ljepšim.


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • (Gost_140)

  a mogli ste u podne ovo objaviti.bilo bi logično par dana prije ovo objavit a ne pet minuta prije akcije.ako ništa nadamo se kako će biti koja slikica i imena tih humanih ljudi koji su se odazvali akciji

  oko 1 godine prije
 • (Gost_553)

  Stvarno tragedija kad se stavlja obavijest. Došli su "stari" darovatelji i svaka im čast. Da je ovo objavljeno dan dva prije možda bi se privukao bar neki novi darovatelj. Jer kad bi svako davanje došla 2-3 nova bio bi veliki napredak. Mislim da je danas prikupljeno više od 60 doza najdragocjenije tekućine. Jedan sam od tih i s ponosom čestitam i zahvaljujem svim ostalima. Danas je još jedan "naš" ušao u klub 100 davanja. Vjerujem da će vodstvo kluba DDK Adriachem podrobnije o ovome izvijestiti medije. Hvala još jednom svima, a marenda je bila prva liga.
  Svim darovateljima krvi blagoslovljen Božić i sretna nova godina i da nas zdravlje drži.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_4192)

  Goste 553 svaka čast!Sve si reka kako triba!

  oko 1 godine prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara