VESELO NA LUKŠIĆKOM BRCU
Nakon što su prije tjedan dana u veselom ozračju pripremili veliki doček svetom Nikoli, Lukšićani su priredili doček i za svetu Lucu te još jednom obradovali najmlađe sugrađane.

Sveta Luce i ovaj je put stigla na lukšićko brce na svojoj vjernoj magarici Đovanini, a sa sobom je donijela pune košare slatkiša za djecu, ali i starije.
Iako umorna od obilaska ustanova u kojima borave djeca, sveta Luce odvojila je malo svog vremena i ovog poslijepodneva podijelila djeci slatkiše te se s njima fotografirala za uspomenu.

Kako bi dolazak svete Luce još jednom prošao u veselom i razigranom ozračju i ove su se godine pobrinuli pojedinci iz Mjesnog odbora Kaštel Lukšić i udruge Miljenko i Dobrila, lukšićki ribiči i lovci, a u tome su im pomogli vjerni sponzori te djeca iz KUD-a Ante Zaninović, zbora Stella maris, plesnog kluba Spin i Kaštelanske udruge mladih pa pjesme i plesa u čast svete Luce, nije nedostajalo.

Proslava ovog blagdana nastavila se i u večernjim satima, kada su lukšićki lovci za svoje goste koji su pristigli na lukšićko brce, pripremali delicije od divljači i kuhano vino, a dobar ritam i vedre note osigurao je Non-stop band.

Foto: Ivana Topić (PGK)


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost_3146)

    Bilo je odlično, vidimo se i dogodine!

    oko 1 godine prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara