BOŽIĆNICE ZA UMIROVLJENIKE I SOCIJALU
Dio kaštelanskih umirovljenika, oni koji primaju mirovinu do 4000 kuna od Grada Kaštela i ove će godine dobiti poklon bonove kao pomoć u nadolazećim blagdanima, a isplata ovih božićnica započinje sutra, u srijedu 14. prosinca.

Osim u srijedu, podjela će se vršiti i u četvrtak te petak, u vremenu od 8 do 14 sati na više lokacija.

– Prostorija Mjesnog odbora Kaštel Sućurac za Kaštel Sućurac i Kaštel Gomilicu;
– Prostorija Udruge umirovljenika u Kaštel Kambelovcu za Kaštel Kambelovac i Kaštel Lukšić;
– Prostorija Udruge tjelesnih invalida u Kaštel Novom za Kaštel Stari;
– Prostorija Lovačkog doma u Kaštel Novom za Kaštel Novi i Kaštel Štafilić.

Poklon-bon iskoristiv je u trgovinama Tommy i Ribola, a umirovljenici s mirovinama do 2000 kuna dobit će poklon bon u vrijednosti 200, dok će umirovljenici s mirovinama od 2001 do 4000 kuna dobiti bon od 100 kuna.
Pri preuzimanju božićnice umirovljenici su dužni predočiti svoju osobnu iskaznicu, zadnji odrezak od mirovine, a ukoliko ga ne posjeduju, onda izvadak iz banke ili rješenje o mirovini. Umirovljenici su se dužni potpisati na dokumentu kojim dokazuju umirovljenički status, a koji će ostati za evidenciju o preuzetom poklon-bonu. 

Božićnice, u iznosu od 100 kuna primit će i građani, korisnici minimalne zajamčene naknade prema evidenciji Centra za socijalnu skrb, koji svoje bonove mogu predići, uz predočenje osobnog dokumenta, radnim danom u zgradi Gradske uprave na 4. katu, soba broj 8.


KOMENTARI:

Stari Komentari (17)

 • (Gost_157)

  sUper

  oko 1 godine prije
 • (Gost_5123)

  Zašto tribaju dodatni dokumenti ako već imate na spisku sve postojeće umirovljenike ?

  oko 1 godine prije
 • (Gost_8167)

  Znaš zašto? Tko zna, možda im je mirovina narasla za onu 1 kunu, pa je neće uopće dobit ili će past u niži razred! Sram ih bilo! Kolike će Božićnice podilit sebi općinari? Hoće li o tome ovaj Portal pisat, pa da napokon doživimo koji stvarni novinski naslov, a ne samo puka izvještavanja s određenih događaja i obavijesti?

  oko 1 godine prije
 • (Gost_1238)

  8167 sve Van je to jedan obični malograđanski in Ta Lek t :p

  oko 1 godine prije
 • (Gost_3242)

  Samo su isto mogli malo podignit vrijednost bona.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_9157)

  a štaće biti s novcem onih koji iz tko zna kojih razloga ne podignu svoje božićnice? Tko će ih pokupiti? Zar se to nije moglo spustiti na račune umirovljenika ?

  oko 1 godine prije
 • (Gost_9181)

  Ne, treba umirovljenike izmaltretirat i još malo ponizit tako da ovi hebeni općinski sadisti budu zadovoljni

  oko 1 godine prije
 • (Gost_4218)

  Znan da je 100 kuna za penziće puno ali kako vas ni sram tako jadno. A ko daje dobro je......

  oko 1 godine prije
 • (Gost_1205)

  kako to " ko daje dobro je". pa ne daju oni iz svog žepa. daju ono što su nama oduzeli a od toga sebi daju najviše. kod ovakvog blesavog naroda nije ni čudo da rade šta rade. zašto pojedini imaju masnu plaču samo da figuriraju kod otvaranja nekih bezveznih priredbi, kod polaganja vijenaca. kod crkovnih obreda. kad bi in se plače skinile na minimalac jer te njive dužnosti i ne zahtijevaju fakultete nebi ih bilo nigdi, abome nebi ni svit propa. zato moji penzioneri veselite se umisto da bojkotirate.ovako oni misle da van čine dobra djela i da van "spašavaju"božić

  oko 1 godine prije
 • (Gost_1205)

  jesu li to bonovi za u ribole?

  oko 1 godine prije
 • (Gost_1127)

  Yebeš zemlju u kojoj nakon 45 g. rada dobiješ polak penzije, pa ti lokalni "dušobrižnici", a inače članovi iste zločinačke stranke koja te je osiromašila baca pod noge mrvice sa stola.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_8237)

  Danas sam bio po tu jadnu božićnicu i čeka sat i po i tačno u 14 sati zatvaraju se vrata i kažu da je radno vrime gotovo. Ostalo je nas deset ili dvanajest isprid vrat. Žalosno do boga. Da te gospođe ča dilu pišljivih 100 kuna nisu mogle ostat niti deset minuti da i nas opreme. Neka ih je sram. Uhljebi zapošljavani u upravi grada po vezi nek se sramu. Kako bi bilo da doktor na operaciji reče gotovo mi je radno vrime ili vatrogasac na prometnom udesu ili.... Neka ih je sram, slika sam i poslat ču u novine. Mi u onom mraku ča ga nazivju oni ča rade u upravi nismo smili ovo niti pokušat ali nam je biljo bolje.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_8237)

  P.S. Zaboravija sam naglasit da se to događalo u Kaštel Novom u Lovačkom domu. Sad moram i sutra trošit gorivo i čekat sat do dva sramota, stidi te se sram vas bilo.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_8237) (Gost_1205)

  Mi u onom mraku ča ga nazivju oni ča rade u upravi nismo smili ovo niti pokušat ali nam je biljo bolje.

  ko ti je kriv šta te ponižavaju.nije ti valjalo onda kad si ima pristojnu penziju, kad su se dilile svinske polovice priko sindikata ,simbolične cijene. evo imaš božičnicu a to si i želija

  oko 1 godine prije
 • (Gost_6281)

  Možda on nije za njizi nikad glasa, šta misliš je li i to moguće u kaštelima? Pa prema tome, nije ovo želija.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_6231)

  kaštelani moji ne bunite se. zaiskali ste ,dobili ste. nije valjalo kad van je oni sindikat drva vozija do prid kuću, svinjske polovice, ljetovanja po sloveniji i otocima. sad imate božićnice ka penzioneri. imate kuvano vino, kobasice, i druga jela i to van je advent, to je priprava za božić koju vam nameću novopečeni krščani ,a vi prihvačate jer mislite da će te bit veći vjernici. jedete i pijete na ulici umisto u svojoj kući sa svojom obitelji, a božić je obiteljski blagdan a ne ulični.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_8200)

  nije važna ni nacionalnost vengo kojoj mega ,a globalnoj korporaciji pripadate :)

  oko 1 godine prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara