PLAVI VITEZOVI I PRIJATELJI U CENTRU MIR
Dugogodišnje prijateljstvo bikera okupljenih u moto udruzi Plavi vitezovi – Croatia V i štićenika centra Mir u Rudinama, još jednom je rezultiralo zajedničkim druženjem i odličnim provodom.

Plavi vitezovi – Croatia V dio su velike međunarodne organizacije “Blue Knights“, a u svom djelovanju pružaju pomoć i surađuju s onima kojima je njihova pomoć potrebna, a posebno ustanovama koje skrbe o djeci i odraslim osobama s poteškoćama u razvoju

No Plavi vitezovi u centar Mir nikada ne dolaze sami, već u pratnji svojih prijatelja iz nekoliko moto klubova iz Kaštela, Splita i drugih okolnih gradova, pa se svaki posjet Miru pretvori u veliko druženje bikera i štićenika.
Već prema tradiciji, Plavi vitezovi donijeli su prigodne darove, a pozdrave dobrodošlice uputio im je ravnatelj Mira, Boris Maričić.

Zajednički prigodni program, u kojem je nastupila pjevačka grupa centra Mir, tenor Štefan Kokoškov, policijska klapa sv. Mihovil, kao i Tri tenora, koje su činili ravnatelj Maričić i dvojica štićenika sa svojim šalama, druženje su učinili punim glazbe, plesa, veselja i smijeha.
Kako to obično biva, bikeri su sa sobom i ovog puta na motoru doveli svetog Nikolu, što je bio razlog dodatnog oduševljenja i dobrih vibracija.

Na kraju druženja svi su sjeli za zajedničku trpezu na kojoj se, opet prema tradiciji, našao kuhani grah, koji su bikeri pripremili za sve sudionike ove blagdanske proslave.

Foto: PGK


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara