hren
 

SVETI NIKOLA POHODIT ĆE LUKŠIĆ
Četvrtu godinu za redom sveti Nikola, na svoj blagdan, u utorak 6. prosinca u 14.30 sati, stići će na brce u Kaštel Lukšić, gdje će darivati kaštelansku djecu, a blagdan Sv. Nikole feštom za sugrađane u večernjim satima obilježit će i lukšićki ribiči i njihovi prijatelji.

Doček svetog Nikole na lukšićkom brcu organiziraju mjesni odbor Kaštel Lukšić, udruga Miljenko i Dobrila, PŠD Galeb i lovačka udruga Kaštilac, a uz pomoć Grada Kaštela i brojnih sponzora.
Sveti Nikola stići će u kočiji i darivati mališane, a prije njegovog dolaska sve koji se okupe zabavit će prigodnim programom djeca iz DV Jordanovac, dječjeg doma Maestral, OŠ Ostrog i KUD-a Karol Wojtyla.

Uz slastice i sokove koji će biti svima na raspolaganju, zainteresirani će moći kupiti božićne ukrase izrađene u radionici Udruge tjelesnih invalida Kaštela.

A kad djeca isprate svetog Nikolu, s feštom započinju ribiči, njihovi prijatelji i gosti, a fešta započinje u 18 sati.
Ribiči će svima koji pristignu besplatno dijeliti specijalitete od sipe, rižot i sipu s bobom uz kuhano vino.
Za dobro raspoloženje i ugodnu veselu svirku pobrinut će se Bravo band.


KOMENTARI:

Stari Komentari (16)

 • (Gost_3127)

  U 14.30 sati? Pa tad je dosta dice u vrtiću i to do 16.00 sati, a i dosta roditelja rade...Ko bi tu dicu triba dovest?

  oko 3 godina prije
 • žblj (Gost_8106)

  a koga briga ko triba doć je u selu

  oko 3 godina prije
 • (Gost_241)

  a mrčina je već u 16 sati

  oko 3 godina prije
 • (Gost_2144)

  u 14 30 krasna ura a roditelji rade do 3

  oko 3 godina prije
 • (Gost_5237)

  A da pribace u 18:00h pa da se dica smrznu? Ima baba i didova, a moze se i pobic po ure ranije. Nije svaki dan festa u selu

  oko 3 godina prije
 • (Gost_7384)

  e mora se pazit..lusicki dogradonacelnik ima 4 dice,pa mora bit u vrime koje odgovara..i tako je sv.nikola u luksicu...eto ko jaci taj vlada..

  oko 3 godina prije
 • (Gost_2144)

  a sta je sa onima koji nemaju babu ni didu???? pobic sa posla da u drzavnim firmama, a u skoli najbolje rec sveti je nikola pa nema ni nastave tad

  oko 3 godina prije
 • (Gost_5136)

  znači ti gostu 5237 često bižiš sa posla kad je neka fešta....e pa drugi nemogu uteć jer u protivnom se ni ne trebaju više vraćat radit...

  oko 3 godina prije
 • (Gost_9137)

  Mili Boze glupih komentara... tko moze i zeli vodit ce dite a tko radi neka mu ujutro stavi nesto u cizmicu ili vodite dicu poslje posla u shopping centre... tamo isto bude prigodni program... uostalom i u vrtic dolazi sveti Nikola pa ce i tu dobiti sitnicu. Kad se nesto organizira nevalja isto kao kad nema nista...

  oko 3 godina prije
 • (Gost_151)

  Šta se ovo događa s Gradom Kaštela, sastavjenom od sedan sela? Da nas vira i obićaj ne mine, sve se više troši na spize fine i za napravit razne žderačine. Za navodnu zabavu odraslima liti "pučke kužine", a kad lito prid Božić mine onda za dicu nike "kulturne" prezentacije, a u stvari dičinje manipulacije, s kojima je uvik lako kad jin se daruje koje slako. I sve to "besplatno" iz najlon-vričice izmišljenog sv. Nikolice! I kažu da je sve to radi dičice? A stvarno su i ove fešte, za muške gaće oli ženske vešte, napravjene u "slavu slave" i s novcen se prave iz blagajne Gradske uprave.A ona novac također "besplatno" ubire, od poreznog obveznika koji od siromaštva "umire". Tako oni šta viruju ili neviruju u svome egoizmu nikad ne miruju! Sveti moj Nikola ispeci jin dogodine i ciloga vola, ili barenko kupi koja luksuzna kola, koja vozi neka Eva gola! A da ne budu na šteti, stalno će jin bit na pameti da i oni tako postanu "sveti". Pa na kraju šta duže budu sritni u tom kaštelanskom "raju"

  oko 3 godina prije
 • (Gost_7384)

  izbori izbori

  oko 3 godina prije
 • (Gost_7663)

  A zalosnih komentara...kad se nesta ucine-ne valja jer se manipulira. Kad nema niceg opet ne valja jer su skrti i cuvaju za sebe. Sicam se prosle godine na Brcu puno svita i dice, svi sretni jer imaju di pokazat sta su vjezbali, a drugi da se zabave. Lako je grintat. Treba ovako nesta i organizirat. Predstavite se imenom i prezimenom pa nam pokazite cime ste vi to zabavili dicu ili pripremili sve ove slatkise za njih. Sramite se u svojoj bijedi duse sta samo znate blatiti trud nekolicine svojih sumjestana koji su svoje slobodno vrime odvojili za ovo. Ako nekog zuljaju pare nek se javi ili pozove inspekciju da se uvjeri u transparentnost.
  I na kraju politika...ako mislite tuc bodove na racun dice sramite se. Ribici i ostali u organizaciji nemaju veze s politikom ni strankama. Ovo je vec 4. po redu docek i kako tada nije bilo veze s izborima nema ni sutra. Tko oce doc pozvan je.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_2178)

  zar se sv nikolu čeka. ?zar on ne nosi po noći darove dici.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_6211)

  Debilana: u prosincu organizirat obilaske na otvorenome? Svašta...

  oko 3 godina prije
 • (Gost_7384)

  Na otvorenom se vidi luksicki gradski otac i pobocnici..izbori izbori..nek nikola u vreci donese glasove hdz-u luksickom

  oko 3 godina prije
 • (Gost_9140)

  super,bas se veselimo

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij