VESELO I BLAGDANSKI
Djeci najdraži svetac, sveti Nikola, u utorak 6. prosinca, točno u podne stiže u odjel Gradske knjižnice u Kaštel Sućurcu, čime će ujedno biti svečano otvorena „Adventska i božićna priča u GKK“.

Sveti Nikola ovom će prilikom djecu darivati slatkišima, a mlada pjevačka zvijezda, Lana Rubelj svojim će glasom upotpuniti cijeli doživljaj. Uz Lanu, nastupit će i mladi recitatori Anton Jerkunica, Roko Jerkunica, Nevena Kovač i Matej Ljubenkov, dok će program voditi Roko Kraljević.

Svi koji ovom prigodom dođu u knjižnicu imat će priliku pogledati predvorje knjižničnog odjela, za čije je uređenje u adventskom i božićnom ugođaju zaslužna Anamarija Kelava, a predvorje će do 5. siječnja biti mjesto svakodnevnog druženja uz čitanje i pričanje adventskih i božićnih priča, izradu božićnih ukrasa, kreativnih literarnih i likovnih radionica.

Tijekom cijelog prosinca, u svim odjelima GKK održavat će se prigodne kreativne radionice u sklopu kojih će biti izrađivani božićni ukrasi, igraonice za djecu u sklopu kojih će se najmlađi članovi knjižnice upoznati sa svetim Nikolom i svetom Lucijom uz pjevanje adventskih i božićnih pjesama, pričaonice u sklopu kojih će biti čitane najljepše slikovnice i priče na temu Božića, a bit će organizirane i edukativne projekcije crtanih filmova.


KOMENTARI:

Stari Komentari (8)

 • (Gost_2178)

  znamo mi i za sv. nikolu ali je nama nosila sv. luce. ona je ta koju smo mi ka dica čekali i veselili joj se. nismo mi imali nikakve božićne gradove i sajmove. nikad ova dica neće osiječati ono šta smo mi osiječali kad bi dobili koji bonbončić, naranću ili suvu smokvu i orij.sve ovo je ništa prema onome nekad

  oko 1 godine prije
 • (Gost_9216)

  Ti si vjernik, a mi nevjernici. :p

  oko 1 godine prije
 • (Gost_235)

  Renata jel moguče da nema nitko od došljaka da recitira,napokon si pokazala svoje pravo lice a meni si pričala da nema za tebe podijele razoćarali si me.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_235)

  Kad se spominju došljaci ona vise oreferila Bosnu ...

  oko 1 godine prije
 • (Gost_2178)

  eto vama sv. nikola. vratite nan sv. lucu

  oko 1 godine prije
 • (Gost_6211)

  "Djeci najdraži svetac, sveti Nikola,..."

  Po čemu sad to? Sv. Luce je bila zapovidna, šta se sad dogodilo?

  oko 1 godine prije
 • (Gost_2096)

  nama je bila zapovidna a ovi pridošli su nametnuli sv. nikolu kojega smo štovali ka zaštitnika putnika

  oko 1 godine prije
 • Podne! (Gost_6146)

  Sv. Nikola dolazi u podne. Za koju djecu? Koja ne idu u vrtic i škole ili....

  oko 1 godine prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara