Ove je nedjelje u Kaštel Gomilici održana Osnivačka skupština Gradske organizacije Akcije mladih grada Kaštela. Za predsjednika Gradske organizacije  izabran je Tomislav Bralić, za potpredsjednicu Ana Ljubica, a za tajnicu Jelena Bakotin.

Ovom prilikom izabrani su i članovi predsjedništva, a to su Jure Ugrina i Mirko Katić.

Predsjednik ogranka, Tomislav Bralić  u svom govoru je izrazio zadovoljstvo zbog osnivanja  Akcije mladih na području našeg grada te se zahvalio stranačkim kolegama na ukazanom povjerenju.

- Akcija mladih kao stranka koja se zalaže za promjene usmjerene prema boljitku te kao stranka koja brine o ekološkim pitanjima i poštuje različitosti, zasigurno će donijeti bolju budućnost ovom gradu - istaknuo je Bralić.

Ana Ljubica i Jelena Bakotin u svojim govorima osvrnule su se na probleme u gradu, prvenstveno  na nezavidan položaj  djece i mladih, kojima ova gradska vlast svojim maćehinskim odnosom prema njima samo olakšava odluku o odlasku „trbuhom za kruhom“.

Svi zajedno su istaknuli da ih čeka veliki posao, ali da će sve učiniti da njihov grad bude onakav kakav zaslužuje biti.


KOMENTARI:

Stari Komentari (8)

 • (Gost_4384)

  Ajde da vidimo i te heroje

  oko 1 godine prije
 • (Gost_2178)

  ovo je akcija zrilih

  oko 1 godine prije
 • (Gost_3123)

  Much talk, no acts

  oko 1 godine prije
 • (Gost_5133)

  Super mi je ovaj u tuti. Dovoljno govori o tome koliko poštuje osnivanje stranke! Hahahaha

  oko 1 godine prije
 • (Gost_9114)

  Interesantna je činjenica da odjelo čini čovika. Puno je u vladi sa kravatom pa su nam državu doveli do ruba. Pustimo mlade da pokažu svoje jer mislim da odjelo i nije bitno da sutra nama bude bolje. Mladi opustite se jer mi stari nismo mogli.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_9831)

  Odijelo ne čini čovjeka. Čini ga kultura i obrazovanje. Ne mislim obrazovanje stečeno u Mostaru.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_2273)

  Ja virujen da bi mladi puno dobro radili..neki su se vec i dokazali ali ko ce hdz utvrdu razbit u ovin kastilin..samo naprid ako nece sad bit ce jedan dan

  oko 1 godine prije
 • (Gost_6143)

  A neznam baš da će odjelo lopova proglasit nevinim. Reka je velečasni Sudac onaj ko nema unutra netriba gledat ni vani. Ali neka pokušajte hdzeju pomrsit bar planove.

  oko 1 godine prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara