hren

VI PITATE MI TRAŽIMO ODGOVORE
Za sve one koji imaju poneko pitanje nadležnima u Gradskoj upravi, ustanovama, institucijama ili udrugama s područja Kaštela, a ne znaju kako doći do konkretnog i brzog odgovora, Portal grada Kaštela uvodi novu tjednu rubriku pod nazivom „Pitaj nadležne“ („Vi pitate - mi tražimo odgovor“).

Ako vas zanima zbog čega nema javne rasvjete u vašoj ulici, kada će biti popravljena rupa na cesti, što se poduzima na uvođenju komunalnog reda, gdje možete odložiti određeni otpad, kako se uključiti u rad neke udruge, pomoći u volontiranju, što se radi na javnoj površini u vašem susjedstvu, kada će se urediti plaža, kada će se podrezati granje, na što su utrošena određena sredstva, koje su aktivnosti planirane... ili bilo što drugo vezano uz komunalu, graditeljstvo, društvene djelatnosti, financije i javni život u Kaštelima, pošaljite svoje pitanje Portalu grada Kaštela, a naši novinari nastojat će u što kraćem vremenu, u komunikaciji s nadležnima, doći do odgovora.

Jednom tjedno, objavljivat ćemo tekst s postavljenim pitanjima i dobivenim odgovorima i nadamo se na taj način, objavljivanjem traženih informacija, olakšati komunikaciju građana i nadležnih.

Ovim putem pozivamo sve čitatelje Portala da slobodno pošalju svoja pitanja. Pri tome ćemo u potpunosti poštivati eventualne želje čitatelja na anonimnost ili na objavu imena i prezimena.

Očekujemo vaša pitanja, a želja nam je da ovim putem postignemo bolju informiranost građana Kaštela u čemu je nezaobilazna pomoć vas čitatelja.

Sva pitanja možete postaviti putem našemg E-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Kontakt forme…
 

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 
Pošalji pitanje putem KONTAKT FORME

KOMENTARI:

Stari Komentari (27)

 • (Gost_2539)

  Bravo!!!

  oko 4 godina prije
 • (Gost_7243)

  Pitanje nad pitanjima: KAKO SE ZAPOSLIT???

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1240)

  Pratite Narodne novine?!?

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1437)

  Svaka cast!

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1179)

  Kad će natječaj za sezonu na aerodromu?

  oko 4 godina prije
 • rtvhrt (Gost_8184)

  Ako budu znali odgovorit?

  oko 4 godina prije
 • odlicno (Gost_301)

  sjajna ideja, vjerojatno ce vas zatrpati prvim pitanjima

  oko 4 godina prije
 • (Gost_4215)

  rubrika pitata Matu gotovca :p

  oko 4 godina prije
 • (Gost_9097)

  Moglo se i dosad pitat.
  Moglo se bar ovdi napisat, za razliku od većine drugih "medija" koje ti uz pitanje i komentar traže/pokažu ime i prezime...
  Pa ti se sloboda pisanja svede na hvalospjeve velikom vodji, ili komentare kako je seoski diler ili kamatar dobar čovik...
  Naapišeš koje slovo krivo i eto ti na ulici šake u glavu ili izgubiš posal ili kakve inspekcije u birtiji ili firmi ako ju imaš...
  I ovo je pohvalno ali prvenstveno zadržite mogučnost anonimnog komentara, (unatoč šaci pljuvača) jer bez nje demokracije nema, a mediji su spam...

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1500)

  Kad ce lista stipendistA

  oko 4 godina prije
 • gost 8241 (Gost_8158)

  i dalju upirat i opalit kazne svin nesavjesnin vlasnicima pasa koji ih vode po mistu da kake ,niti kupe za njima.pitanje hoće li se nastavit sa akcijon kaznjavanja,triba uvest reda.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_4213)

  oce li se kaznjavat vijecnici koji ne dolaze na sjednice

  oko 4 godina prije
 • (Gost_4148)

  Goste 4213, nije " bitna prisutnost", već sudijelovanje u raspravama!!!!!

  oko 4 godina prije
 • (Gost_2903)

  Odgovara: # 409213

  I imaju li nezaposleni kaštelani prednost???????

  oko 4 godina prije
 • (Gost_177)

  Ovo je dobro. Ali još uvedite komentiranje s imenom i prezimenom pa ćete još više dignit ugled vašeg cjenjenog portala.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_7167)

  Ja bi da se uvede u Kastela besplatno praznjenje septicke jame 1, 2 ili 3 puta godisnje po uzoru na Zadar, Sinj, Porec.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_9617)

  "oce li se kaznjavat vijecnici koji ne dolaze na sjednice"

  Neće, šta je i normalno. Njih se kažnjava na izborima u normalnim zemljama. U nenormalnim zemljama za njih se opetovano glasat. ne možeš budale zaštitit zakonom od štete prouzrokovane vlastitom glupošću. Zato postoje normalne države i one druge.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_3905)

  Mene muči ovi šta nose ove reklamne nivine, svakome san reka da u moj ormarić ne meće te novine ali ne slušaju. Moželi neko pomoć.

  oko 4 godina prije
 • gost 8241 (Gost_8819)

  kako rješit problem šlepera na staroj kaštelanskoj-molim bar gradonačelnikaili dogradonačelnika,da razgovorom pokušaju s policijon rješit ovo.poginit će netko zbog divljaka u šleperima.voze luđački.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1111)

  "poginit će netko zbog divljaka u šleperima.voze luđački."

  za razliku od motorista. I biciklista. I vozača autobusa. I pješaka. I starih traktorista. Kari i konji.

  oko 4 godina prije
 • gost 8241 (Gost_8819)

  je goste 1111,sam šta svi oni po zakonu za tvoju i nformaciju,mogu bit na staroj kaštelanskon,a kamioni i šleperi ne smiju bit.znakovi zabrane postoje.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_5232)

  Uvedite komentiranje imenom i prezimenom.Davno ste vec morali uvesti tu opciju.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1096)

  "je goste 1111,sam šta svi oni po zakonu za tvoju i nformaciju,mogu bit na staroj kaštelanskon,a kamioni i šleperi ne smiju bit.znakovi zabrane postoje."

  Ali, dragi, na magistrali iz pravca Solina je znak "cesta rezervirana z apromet motornim vozilima", šta znači da se ne smi vozit moped (manje od 50 ccm), bicikla, traktor. Evo ti pa vidi na slici:

  Stanica na širini u Solinu

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1096)

  Šta njih policija ne isključuje iz prometa, umisto da nas malteriraju sa radarom na cesti s 4 trake di je namjerno stavljen znak ograničenja brzine nebulozno? Oni su smetnja sigurnosti u prometu.

  oko 4 godina prije
 • gost 1111 (Gost_6736)

  tako je isto ka šta postji znak -zabrana prometovanja kamionima s prikolicama na donjoj cesti pa oni i dalje voze.policija je s ovin upoznata ali niko ne reagira,

  oko 4 godina prije
 • (Gost_3078)

  Kada će se vratiti ljuljačke u park / đardin u Kastel Novom? Jedini Kaštel koji nema ljuljačke u getu

  oko 4 godina prije
 • (Gost_7188)

  3078 ma nece oni u Novome nista ucinit jer nema nikoga u opcini ko ga voli jer su dosli iz pri....ine sta ce ljulje nek stavu dica dvi daske priko zida ka sta smo se i mi ljuljali i bilo nan je lipo al imamo mi pametniji stvari da se stavu svice poselu ,zakrpurupe po brcu a ne da ljudi u upadaju,srede rivu,sahte a ne da do kuce nosimo gumene cizme koji vrtic eto to su prioriteti a ne ljulje ima puno tat koji se bave obrtima pa nek naprave koju a botic ka vrli predsjednik m.o nek od opinara ishodi dozvolu a ima mista i isprid skole kad mogu pascine skakat normalnije je da to koriste nasa dica

  oko 4 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij