VI PITATE MI TRAŽIMO ODGOVORE
Za sve one koji imaju poneko pitanje nadležnima u Gradskoj upravi, ustanovama, institucijama ili udrugama s područja Kaštela, a ne znaju kako doći do konkretnog i brzog odgovora, Portal grada Kaštela uvodi novu tjednu rubriku pod nazivom „Pitaj nadležne“ („Vi pitate - mi tražimo odgovor“).

Ako vas zanima zbog čega nema javne rasvjete u vašoj ulici, kada će biti popravljena rupa na cesti, što se poduzima na uvođenju komunalnog reda, gdje možete odložiti određeni otpad, kako se uključiti u rad neke udruge, pomoći u volontiranju, što se radi na javnoj površini u vašem susjedstvu, kada će se urediti plaža, kada će se podrezati granje, na što su utrošena određena sredstva, koje su aktivnosti planirane... ili bilo što drugo vezano uz komunalu, graditeljstvo, društvene djelatnosti, financije i javni život u Kaštelima, pošaljite svoje pitanje Portalu grada Kaštela, a naši novinari nastojat će u što kraćem vremenu, u komunikaciji s nadležnima, doći do odgovora.

Jednom tjedno, objavljivat ćemo tekst s postavljenim pitanjima i dobivenim odgovorima i nadamo se na taj način, objavljivanjem traženih informacija, olakšati komunikaciju građana i nadležnih.

Ovim putem pozivamo sve čitatelje Portala da slobodno pošalju svoja pitanja. Pri tome ćemo u potpunosti poštivati eventualne želje čitatelja na anonimnost ili na objavu imena i prezimena.

Očekujemo vaša pitanja, a želja nam je da ovim putem postignemo bolju informiranost građana Kaštela u čemu je nezaobilazna pomoć vas čitatelja.

Sva pitanja možete postaviti putem našemg E-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Kontakt forme…
 

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 
Pošalji pitanje putem KONTAKT FORME

KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada