PETNAEST DANA ZA KOMENTARE I PRIJEDLOGE
U vremenu od 16. do 30. studenog u tijeku je javna rasprava o nacrtu Razvojne strategije Kaštela za razdoblje od 2016. do 2020. godine, a zainteresirani su pozvani da se uključe te iznesu svoje primjedbe i prijedloge.

Razvojna strategija Grada Kaštela temeljni je strateški i razvojni dokument kojim se određuju smjernice budućeg razvoja područja Kaštela. Ona definira prioritete, ciljeve i mjere kojima se omogućuje kontinuiran i održiv razvoj svih djelatnosti.
Razvojna strategija bit će ujedno i podloga za nominiranje projekata Grada, privatnih poduzetnika, OPG-ova i drugih subjekata za EU izvore financiranja.

Zainteresirani svoje primjedbe, prijedloge i komentare za vrijeme trajanja javne rasprave mogu pismenim putem poslati na adresu: Grad Kaštela, Braće Radić 1, 21212 kaštel Sućurac , N/P Marijana Mišerda Bajić ili na e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijedlog strategije razvoja možete pogledati OVDJE


KOMENTARI:

Stari Komentari (20)

 • (Gost_2108)

  ''svoje primjedbe, prijedloge i komentare za vrijeme trajanja javne rasprave mogu USMENIM putem poslati na adresu...''
  SVAŠTA...

  oko 1 godine prije
 • (Gost_3224)

  Razvojna strategija Grada Kaštela temeljni je strateški i razvojni dokument razvojne strategije a pošto je to dug proces najprije treba antu sanadera poslat odakle je i doša !
  Jeste li šta razumili,niste,a nisam ni ja ,nema veze ,idemo dalje !

  oko 1 godine prije
 • (Gost_4204)

  To je plan strategije koji se donosi radi strategije plana. Jel to financiraju fondovi eu?

  oko 1 godine prije
 • (Gost_3208)

  Slikovnica, priča za malu dicu!

  oko 1 godine prije
 • (Gost_3967)

  Pogledao..uglavnom vrvi općenitim podacima.
  Na više mjesta spominje se aktiviranje radne zone Adriachema a prostor je odavno od strane privatnika skoro u potpunosti stavljen u funkciju..pametnom dosta

  oko 1 godine prije
 • (Gost_5006)

  ZNA SE...............

  oko 1 godine prije
 • (Gost_7409)

  Kakve veze imaju hrv. Ceste, županijske ceste i promet s uređenjem puta sve. Lovre?
  Kakve veze imaju hrv. Ceste s nerazvrstanim cestama?
  Tko je odgovoran za luku k. Stari?
  A i sve ostalo je gomila bljazgarija.
  99% teksta su podaci i priča o lijepim našim kaštelima te pozivanje na EU, državne i županijske strategije, a o strategiji kaštela samo nekolicina nabacanih aktivnosti s apsurdnim brojkama o cijeni i trajanju.
  Ovo je napravljeno samo da se može reći, imamo strategiju!

  oko 1 godine prije
 • (Gost_9221)

  Splačina od strategije!
  Zanimljivo bi bilo znati koliko je ovo koštalo Grad?
  Ozbiljne strategije razvoja imaju točno precizirane smjernice kada i kako, odnosno što će se realizirati u kojem vremenskom razdoblju. Kako bi sve obuhvatno bila primjenjiva na sve segmente navedene u strategiji, odnosno vidljivost svih strateški planiranih promijena u stvaranju novih vrijednosti i budućeg prosperiteta ovoga prostora u svim njegovim segmentina.
  Nažalost, ovo što je napisanao i prezentirano je šuplje, prazno i bezvrijedno, jedino što je dobro grafički dizajnirano (ulickano) kako bi bilo dopadljivo čitatelju. Žali Bože tko s nama upravlja u Kaštelima, ako nam ovo može ponudit pod strategiju razvoja našeg prostora!

  oko 1 godine prije
 • (Gost_4163)

  grad je zadnja rupa.mediterana

  oko 1 godine prije
 • (Gost_4956)

  Svaka strategija pada ako nije kompatiblna s strategijom HDZ-a, ukradi i zajebi

  oko 1 godine prije
 • (Gost_4956)

  Moja strategija je što prije pobjeći iz ove rupe od države

  oko 1 godine prije
 • (Gost_3242)

  nije važno ko je na vlasti -mi ništa nevaljamo-NAROD-PUČANSTVO nemože nama ni bog POMOĆ.

  oko 1 godine prije
 • gost 7142 (Gost_245)

  nedavno na jednom sudaru na sv.kaji,čovik koji je udren u zadnji dil auta -kaže ovo drzu hrvatske ceste.jedan put za sva vrimena,staru kaštelansku drzi firma koju je grad osnova treptač.to ne drzu hrvatske ceste.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_4119)

  A odseli u bolje kad ti ne valja. Ili još bolje vrati se odakle si doša.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_2199)

  A ko će napravit, ko predložit i usvojit, a ko javno raspravit strategiju? Stručnjaci, dužnosnici i građani ili voluntaristi, uhljebi i seljačine?

  oko 1 godine prije
 • (Gost_6159)

  "Kakve veze imaju hrv. Ceste, županijske ceste i promet s uređenjem puta sve. Lovre?
  Kakve veze imaju hrv. Ceste s nerazvrstanim cestama?"

  Ima. kad ti je partijski drugar u županiji i podupire te u neznanju i neinvestiranju i kako ukrast državnu cestu i ne platit svoju.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_6127)

  Moja lipa Kaštela i uvik ce ostat moja, tj. naša, nas koji smo ovde rođeni, i ako smo otišli živit negdje drugdje, najčešće u Split, nećemo nikad okrenit leđa svome mistu, a ovi šta redovito vriđaju nas i naših sedam Kaštili neka idu u p.m.. Nepismeni, došli iza brda i još ne peru zube, nemaju osnovnu kulturu, sve im se svodi na cimenat i blokete, "ziđaju" kuće a ne znaju ništa o povijesti grada i kulturi gradskog načina stanovanja, ma gadite mi se. Jedna je hercegovka rekla " kakvi ljudi takva i država", pa ne znam šta ona i slični ovde uopće rade, kad im mi domaći nismo dovoljno dobri. Grozim se ko nam je sve doselija, ali isto tako divim se nekim ljudima koji nemaju ništa sa našom Dalmacijom, a više je vole i čuvaju nego mi sami.
  Mene zanima samo kanalizacija i MOST i zato se pokrenite i vi u općini Kaštela i Solin i Split, jer je postalo nemoguće kružit od Kopilice do Solina. Više vrimena triba za tu relaciju nego recimo od Sućurca do Štafilića,šteta vrimena i goriva.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_4167)

  Za (Gosta_6127)
  "...nećemo nikad okrenit leđa svome mistu, a ovi šta redovito vriđaju nas i naših sedam Kaštili neka idu u p.m..."
  Fetivi, odlaskom iz mista okrenuli ste mu leđa, samo oni koii su ostali u mistu njegova su lijepa Kaštela i uvijek će ostati njegova, a vama samo ostaje iz tuđine riganje psovki jer ste frustrirani što niste u njima!

  oko 1 godine prije
 • (Gost_8238)

  Strategija pokriva godine od 2016-2020, a neće biti izglasana do 2017. ... Znači radi se strategija koja će se opet pisati kroz tri godine provedbe ...

  S time da je ovdje riječ o polu-završenom dokumentu jer isti ne sadrži podatke za 2015. koji su javno dostupni; A i strategija ne uključuje plana razvoja gospodarstva ...

  Neće se valjda gospodarski razvoj temeljiti samo na POLJOPRIVREDI I TURIZMU ...

  Vidi se da idemo nazad .. Svi po motike i zimmer fraj, a ako i ima ko pametan neka ide ća, jer u ovom gradu za takve nema mistal

  oko 1 godine prije
 • (Gost_9617)

  "Neće se valjda gospodarski razvoj temeljiti samo na POLJOPRIVREDI I TURIZMU ... "

  Pa normalno da oće: neće valjda na modernim tehnologijama, znanju i industrijskoj proizvodnji. Mi smo se sa gnušanjem toga odrekli, ostala je sama usluga. Dica će nan ili kuvat ili brisat tuđi šupak jer je bilo fuj kaka radit i proizvodit.

  oko 1 godine prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara