PRVI OD PET VELIKIH PROJEKATA
Trgovački lanac Ribola ove je subote u Rudinama otvorio svoju novu prodavaonicu i time značajno obogatio trgovačku ponudu u ovom kaštelanskom naselju.

Tijekom subotnjeg jutra i prijepodneva prvi su kupci imali priliku upoznati se s prehrambenim i ostalim asortimanima koje ova prodavaonica nudi, te uz poklone u zajedničkom druženju i marendi, komentirati artikle i cijene.

- Ovo je više nego dobrodošlo za stanovnike ovog područja da u veće nabavke ne moramo odlaziti dalje. Jutros sam odmah bila u kupovini, čak mi se čini da sam bila i prvi kupac – kazala nam je Zdenka Argentin, komentirajući kako će kao nezaposlena osoba pokušati i naći neki posao vezan uz ovu trgovinu.

Nova prodavaonica gradila se približno četiri mjeseca, a uz samu prodavaonicu tu se nalazi i caffe bar, koji je Ribola dala u najam privatnom ugostitelju.

- Prodavaonica se proteže na nešto više od 300 metara četvornih sa 60 metara četvornih skladišnog prostora. U njoj nudimo širok izbor asortimana, poput prehrambenih, proizvoda za domaćinstvo i slično, odnosno svega onoga što obitelji svakodnevno kupuju – kazala nam je Ribolina voditeljica komercijalnih poslova Marija Kapural

- U ovom trenutku radimo na pet novih velikih projekata izgradnje novih prodavaonica, a to su, osim ove prodavaonice i novi objekt na ulazu u Radun, na križanju Tuđmanove ceste i Zagorskog puta u Kaštel Starom, u Kaštel Lukšiću do postojeće prodavaonice te zajednički projekt s Gradom u Kaštel Gomilici. Dio njih trebao bi se realizirati do kraja ove, a dio u prvom dijelu slijedeće godine. Isto tako imamo neke planove i projekte izvan Kaštela, primjerice u Seget Vranjici i Brelima – upoznao nas je s planiranim projektima, voditelj investicija i razvoja u tvrtki Ribola, Ivica Martinović

Realizacijom ovih projekata, broj zaposlenih u tvrtki Ribola, koji sada iznosi 550 osoba, trebao bi se i povećati pa ne čudi što u svojim planovima imaju podršku gradskih struktura.

- Prvenstveno smo zadovoljni što je ovo naselje dobilo jednu ovakvu trgovinu i ugostiteljski objekt, što pokazuje da ovdje stižu neki novi sadržaji koji će makar malo olakšati život u Rudinama. Isto tako moram izraziti zadovoljstvo što se radi o domaćoj tvrtki, koja je kaštelanski brend, s nama živi i djeluje. Moramo im zahvaliti na otvaranju trgovine, ali posebno i za ono što ova tvrtka posljednjih godina radi u društvenom životu Kaštela, odnosno ulaganju u sport, a time i ulaganju u mlade – izjavio je ovom prigodom zamjenik gradonačelnika Zoran Bonacin.

Za manje od mjesec dana, ako ne bude nepredviđenih okolnosti, prodavaonicu Ribole, sa 650 metara četvornih prodajnog prostora, dobit će i stanovnici Raduna, najavljeno je ovom prilikom.

Foto: Ante Majić


KOMENTARI:

Stari Komentari (9)

 • (Gost_7024)

  Ajde neka.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_1437)

  Tribali bi sredit nogostup poviše Ribole, masu dice tu ima..

  oko 1 godine prije
 • Id (Gost_4380)

  Samo prodaji domace i dobru kvalitetu sretno

  oko 1 godine prije
 • (Gost_5176)

  To je mali korak za butigjera, ali veliki za Rudinjane.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_1154)

  bolje i dućan nego neki mini pogon pa da zagađuje zrak, a ljudima ionako ne treba posla jer su braniteljske mirovine dostatne za život.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_1236)

  Rudine city centar one :D

  oko 1 godine prije
 • (Gost_4562)

  Planira li se malo ozelenit okoliš, tj. parking?

  oko 1 godine prije
 • (Gost_1202)

  "Planira li se malo ozelenit okoliš, tj. parking?"

  A ko ti brani, ozeleni ga.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_1192)

  mall of rudine

  oko 1 godine prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara