PRIJAVITE SE  ZA DODJELU PRIJENOSNIH RAČUNALA
U povodu obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom i 8. godišnjice djelovanja Zaklade „Čujem, vjerujem, vidim“, ova Zaklada raspisala je Natječaj za dodjelu prijenosnih računala mladima i studentima s invaliditetom.

Na natječaj se mogu javiti mladi u dobi od 16. do 29. godina i studenti s invaliditetom, pod uvjetom da su državljani Republike Hrvatske, a prijave se primaju do 19. studenog ove godine.

Svi zainteresirani mladi, koji zadovoljavaju uvjete ovoga natječaja, mogu se prijaviti  putem na e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili poštom na adresu: Zaklada „Čujem, vjerujem, vidim“, Andrije Medulića 16, 10 000 Zagreb.

Prijave koje stignu na Natječaj, uz ispunjenu prijavnicu, obavezno moraju sadržavati životopis, kopiju važeće osobne iskaznice, kopiju rješenja o invaliditetu Hrvatskog zavoda za mirovisko osiguranje, potvrdu nadležne Porezne uprave o visini primanje za sve članove kućanstva u 2016. godini (ukoliko prijavitelj ili član kućanstva ostvaruje naknadu po bilo kojoj drugoj osnovi, primjerice Centar za socijalnu skrb, dostavlja se i potvrda o visini i iznosu primljene naknade za tekuću godinu), te potvrdu o redovnom školovanju.

Prijavnicu možete skinuti OVDJE

Nepotpune prijave neće razmatrati, a svi sudionici Natječaja čije budu prihvaćene, biti će obaviješteni o mjestu preuzimanja prijenosnih računala, najkasnije do 26. studenog, kako bi ih i osobno mogli preuzeti 1. prosinca. Sve dodatne informacije mogu dobiti i na telefon 01/5510-092.


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara