VLASNICI PRIPAZITE NA SVOJE LJUBIMCE
Netom što smo objavili članak da građani pripaze na svoje kućne ljubimce,  jer se provodi akcija komunalnih redara kojom će se pokušati riješiti problem velikog broja napuštenih životinja, još uvijek nemarni vlasnici svoje pse puštaju da se slobodno kreću ulicom bez uzice pod onom poznatom „neće on nikom ništa“.

Kako nam javljaju građani, prije nekoliko dana u dvorište dječjeg vrtića uletio je psić koji se rastrčao i izbezumio kada je poveći broj mališana koji su se tu igrali počeli trčati i vrištati. Skočio je na jedno dijete da bi potom njegov vlasnik preskočio ogradu i pokušavao ga uhvatiti. Njegov prijatelj se smijao i snimao mobitelom dok ga odgajateljice nisu zamolile da se makne i ne snima djecu. Ovog puta srećom nitko nije ozlijeđen.

Dan nakon tog događaja djeca iz istog vrtića krenula su u šetnju i na plaži Gabine iz obližnjih kuća netko je pustio psa da se istrči, koji je vidjevši uplašenu djecu počeo trčati za njima i uhvatio dječaka za hlače i bacio ga na pod. Pas je je pratio djecu kad su krenula dalje sve dok ga odgajateljice i prolaznici nisu otjerali.

U oba slučaja nitko nije nastradao ali moglo se dogoditi i nešto puno ružnije jer smo svakodnevno svjedoci pogrešnog ponašanja nemarnih vlasnika pasa. Zato ovom prilikom prvenstveno apeliramo na vlasnike i na gradske vlasti da reagiraju te spriječe eventualne teže posljedice.


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

 • (Gost_9615)

  Ovako izgleda oglas u civilizaciji:
  http://assets.nydailynews.com/polopoly_fs/1.1911478.1408619884!/img/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/article_1200/dogmess22n-2-web.jpg

  ... a ovako u divljini:

  http://sibenskiportal.rtl.hr/wp-content/uploads/2015/04/borbe-pasa.jpg

  oko 1 godine prije
 • (Gost_4116)

  Radi ovakvih debila ja se moran bojat ljudi kad setam pasa.

  oko 1 godine prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara