OBAVIJEST IZ POLICIJE
Povodom obilježavanja blagdana Svih Svetih i Dušnog dana, na cijelom području Republike Hrvatske, pa tako i na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske očekuje se povećan promet vozila i kretanja građana, posebno na prilaznim cestama prema grobljima,gdje će policijski službenici pojačano vršiti regulaciju prometa, te nadzirati promet vozila i pješaka.

Na svim važnijim cestovnim pravcima, kao i prilaznim cestama prema grobljima, osigurati će se nazočnost većeg broja policijskih službenika i prometnih ophodnji, kako bi se osiguralo nesmetano odvijanje cestovnog prometa. 
Vozače upućujemo da se prilaznim prometnicama grobljima kreću uz povećani oprez i smanjenom brzinom kretanja, odnosno da prilagode brzinu vozila uvjetima i stanju u prometu.

Vozači se pri dolasku u blizinu groblja upućuju da ne parkiraju vozila na mjestima na kojima nije dozvoljeno zaustavljanje i parkiranje, na mjestima i na način da ometaju promet vozila cestom ili onemogućuju izlaz drugim vozilima na cestu, te smanjuju uočljivost pješaka.

Građanima savjetujemo da u što većoj mjeri koriste vozila javnog prijevoza, kako bi se na taj način spriječilo stvaranje većih zastoja u prometu, te ih molimo da  poštuju smjernice i zapovijedi policijskih službenika, u cilju neometanog odvijanja prometa i sigurnosti svih sudionika u prometu, poručuju Policije.


KOMENTARI:

Stari Komentari (7)

 • (Gost_6214)

  A oće li policija uredovati na prilaznim cestama za groblja po kojima okolni stanari ostavljaju svoja vozila parkirana (naravno, nepropisno)?

  oko 1 godine prije
 • (Gost_4215)

  evo oce samo zato šta si ti napisa komentar na portalu grada kaštela koji je čitan od strane gradske uprave i tu sta se vrte pa političkih suparnika ste se prepucavaju priko portala radi anonimnosti... 150 ljudi sinko..

  oko 1 godine prije
 • (Gost_7142)

  Hoce li biti kontrole u pothodniku iznad groblja u Novome buduci da tamo prometuju sva vozila osim autobusa i slepera, a samo je za pjesake?

  oko 1 godine prije
 • (Gost_166)

  za podhodnik je potrošeno 2000 000 kuna ,puno za 20 pješaka dnevno,šta kome smeta šta se prometuje kroz podhodnik,samo inat i ništa više

  oko 1 godine prije
 • (Gost_2212)

  Iman ja fotografije par majmuna kako ulaze u pothodnik na kojima se vide tablice. Kome ih mogu dostavit? Ima li ko veze u policiji pa da mu ih dam da ih preda?

  oko 1 godine prije
 • (Gost_2545)

  Imaju i oni veze u policiji.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_2238)

  Zašto se ne postave stupići na ulaze u podhodnik? Eto nove građanske inicijative.

  oko 1 godine prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara