hren

STOTINU IZLAGAČA, ŠESTO BRENDOVA
Danas je zadnji dan, tijekom kojeg će zainteresirani moći posjetiti i razgledati 20. međunarodni sajam Saso 2016., koji je ujedno najznačajniji gospodarski skup u regiji, a koji se od srijede održava u Spaladium areni u Splitu.

Na ovogodišnjem Sasu okupilo se stotinu izlagača iz šest država, Slovenije, Mađarske, Njemačke, Austrije, Srbije i Hrvatske, koji su predstavili svoje proizvode i 620 različitih brendova.

Sajam Saso i ove godine čini skup nekoliko sajama, sajma graditeljstva, sajma drvne industrije, sajma metalne industrije, sajma alata, strojeva i opreme, te sajma obrtništva, male privrede i poduzetništva, a na sajmu se  održava  i cijeli niz stručnih događanja i konferencija za koje se prijavilo više od tisuću sudionika.

Među onima koji ove godine izlažu na Sasu, tradicionalno se nalazi i nekoliko tvrtki i obrta iz Kaštela, između ostalih i tvrtke Bazeni Kaštela s opremom za bazene, KUP Kaštela s proizvodima iz područja građevinarstva, Morlak sa radnom odjećom, strojevima i alatima  i drugi.


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • baš su organizatori up orni% (Gost_8179)

  još samo trunkicu pa će po svom obimu i važnosti i značenju na svjetskom tržištu preteći i zagrebački velesajam uključujući i onaj u munchenu ;)

  oko 4 godina prije
 • 8179 (Gost_8179)

  baš su organizatori up orni %;)

  oko 4 godina prije
 • (Gost_8179)

  sajam?

  oko 4 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij