KAKO RASTU SRCE I PAMET
Jesu li današnja djeca „nemoguća“ zbog popustljivog odgoja i može li se odgojiti odgovorno i suradljivo dijete bez kažnjavanja, neka su od pitanja o kojima će biti riječi na predavanju „Postavljanje granica“ iz serije predavanja „Kako rastu srce i pamet“, koje će se u sklopu edukacije „Čarobna svjetiljka“, održati u srijedu, 26. listopada, s početkom u 17 sati u Gradskoj vijećnici u Kaštel Sućurcu.

- Postavljanje granica u centru su promišljanja i rasprava roditelja i osoba koje se bave djecom. Koliko biti strog i na koji nači postavljati granice često su pitanja žustrih rasprava.

Postavljanje osobnih granica u odgoju jednako je važno kao i pružanje razumijevanja, ljubavi i podrške. Kada su postavljene na jasan, doslijedan i nekažnjavajući način omogućuju da dijete razvija odgovornost, samokontrolu i samopouzdanje – dio je iz najave ovog predavanja koje će održati Maja Bonačić iz udruge Oblačić i Sanja Ivanušević Grgas iz Centra za terapiju igrom.

Sanja Ivanušević Grgas, diplomirani je psiholog i terapeut igrom, s dugogodišnjim stručnim i praktičnim iskustvom u radu s djecom i obiteljima.
Maja Bonačić, magistra psihologije, educirana je z područja integrativne, nedirektivne, filijalne terapije igrom te razvojne terapije igrom za djecu s poteškoćama. Uz to je majstor NLP-a i ima višegodišnje kliničko iskustvo u dijagnostičkom i terapijskom radu s djecom s posebnim potrebama.

Predavanje je besplatno, a prijave nisu potrebne.  


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara