NEFORMALNI SUSRET DVA GRADONAČELNIKA
Milana Bandića, gradonačelnika glavnog i najvećeg hrvatskog grada, koji je u Kaštelima boravio u sklopu svoje predizborne kampanje, u subotu je primio gradonačelnik Kaštela, Ivan Udovičić.

U kratkom razgovoru u Gradskoj upravi dva su gradonačelnika razgovarala o pojedinim problemima lokalnih samouprava u Hrvatskoj, primjerima dobre i loše prakse u vođenju gradova, s osvrtom na vođenje milijunskog grada kao što je Zagreb i grada s nekoliko desetaka tisuća stanovnika poput Kaštela.

Iskoristili su gradonačelnici priliku da razgovaraju i o nekim od skorih planiranih događanja pa tako i o koncertu trofejne kaštelanske klape Cambi u Zagrebu.

Nakon ugodnog razgovora Milan Bandić kaštelanskom gradonačelniku zahvalio se na ukazanom gostoprimstvu i pokazanoj demokraciji.

- Moram se zahvaliti gradonačelniku Udovičiću i kazati da se tako svjedoči civilizacijsko postupanje i demokracija hrvatskog čovjeka. Iako smo konkurencija na političkom području, mi smo skupa popili kavu i razgovarali, što pokazuje da je on mudar i savjestan u obavljanju svoje dužnosti – kazao je Bandić te dodao kako je gradonačelnika Kaštela zamolio da iznađe prostor za okupljanje članova novoformiranog kaštelanskog ogranka stranke Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti, kako bi se članovi mogli sastajati i komunicirati.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij