hren
 

POČEO PROJEKT PROŠIRENJA GROBLJA
Realizacija već duže najavljivanog projekta proširenja groblja Gospe na Krugu u Kaštel Kambelovcu je započela, a tom prilikom iz Grada Kaštela pozvali su građane zainteresirane za kupnju grobnica da iskažu svoj interes.

Proširenje groblja vrši se u skladu s Generalnim urbanističkim planom i Programom izgradnje komunalne infrastrukture, a projektom je predviđena izgradnja grobnica sa šest i tri ukopna mjesta s tipom grobnica kao na groblju sv. Nikole u Kaštel Starome, grobnice A6 i grobnice B3 te grobnice C6 u nizu, uz potporni zid sa šest ukupnih mjesta.

Grobnice A6 predviđene su za šest ukopnih mjesta i površine 7,8 metara četvornih s kosturnicom na dnu, dok su grobnice B3 za tri ukopna mesta s kosturnicom na dnu te površine 5,2 metra četvorna. Grobnice oznake C6 površine su 7,8 metara četvornih, sa šest ukopnih mjesta, a otvor u grobnicu nalazi se na prednjoj bočnoj strani koja je obložena kamenom.

Zainteresirani građani svoj interes za kupnju neke od grobnica mogu iskazati do 15.rujna 2016. u Vlastiti komunalni pogon ili Upravni odjel za komunalno gospodarstvo i imovinsko pravne poslove Grada Kaštela, na adresi Braće Radić 1 u Kaštel Sućurcu i to u sobe broj 1 i 3 na 3. katu zgrade Gradske uprave, radnim danom u vremenu od 8 do 14 sati.
Nadležne službe građani mogu kontaktirati i pozivom na brojeve telefona 021/205-206 i 021/205-211.

Inače, kaštelanski vijećnici početkom godine usvojili su odluku o otkupu oko pet tisuća kvadrata privatnog zemljišta u svrhu proširenja groblja, s istočne strane postojećeg groblja, što je bio preduvjet za početak realizacije ovog projekta.


KOMENTARI:

Stari Komentari (6)

 • (Gost_3094)

  A zašto nebi nama mještanima prodali teren po cjeni pošto su oni otkupili pa da mi sami gradimo svoju grobnicu.Jer za cjenu po kojoj oni prodaju gotove grobnice povoljnije su bile dok je Vučica gradija

  oko 3 godina prije
 • (Gost_3657)

  A tko bi platio teren koji ide oko grobnica i u staze?
  Tko bi platija izgradnju zidova, oborinske odvodnje staza ili ni i to sami radili. Kako bi se 100 nas moglo dogovorit?
  Kad bi svak radija svoju grobnicu bija bi cirkus. Radilo bi se kako kome i kad kome pane na pamet. Bila bi baustela otvorena 10 godina

  oko 3 godina prije
 • (Gost_214)

  VUČICA je da ponudu sa svojim zemljištem u javnom privatnom partnestvu da če napravit grobnice 25% jeftinije od cjene današnje ali to gospodinu ČAGLJU I UDOVIČIČU ne odgovara jer nemaju koristi zato ljudi ne kupujte a sad vas navlače jer nemaju novaca u proračunu .

  oko 3 godina prije
 • (Gost_214)

  GRAD nije kupija zemljište jer nema novaca pa želi uzest od vas građana.

  oko 3 godina prije
 • tuđe hočemo svoje nedamo. (Gost_6138)

  Tko "upravlja" nema logike !
  Od kupi zemlju naj jeftinije ! Prodaj ta 2m2 kada je zlato !
  Treba li se još šta dodati? Bit će da i oni računaju po kubiku ka i legalizaciju.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_229)

  Nema veze ko ce gradit grobnice samo vidite jel napravljena drenaza ane ka u Novome kad partim i zakopaju me ka i suside nek mi stavu gondulu da se tamo mogu vozit jer kad su obilate kiše ima vode koloko oceš

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij