VATROGASNA BUDUĆNOST
Na poligonu DVD-a Kaštel Gomilica ovog su se vikenda okupile 34 ekipe mladih vatrogasaca, na 1. Kupu Dalmacije za djecu i mladež, koji je organiziralo gomiličko vatrogasno društvo.

U konkurenciji djece od 6 do 12 godina nastupile su ekipe iz Splitsko-dalmatinske županije.

Među dječacima natjecalo se šest ekipa, a najbolja je bila ekipa DVD-a Kaštela 1, na drugo mjesto plasirala se ekipa DVD-a Mladost 1, a treća je bila još jedna donjokaštelanska ekipa, DVD Kaštela 3.

Natjecalo se i pet ekipa u konkurenciji djevojčica, a među njima najbolja je bila ekipa DVD-a Mladost 2, drugoplasirana je ekipa DVD-a Kaštela, a ekipa domaćina iz DVD-a Kaštel Gomilica bila je treća.

Među ekipama mladeži, od 12 do 16 godina, koje su pristigle iz cijele Hrvatske, u muškoj konkurenciji nastupilo je 14 ekipa, a titula najboljih otišla je mladim vatrogascima iz Novog Marofa, srebro je otišlo u Novu Gradišku, dok je ekipi sućuračke Mladosti pripala nagrada za treće mjesto.

U konkurenciji djevojaka najuspješnije su bile predstavnice domaćina, na drugo mjesto plasirale su se djevojke iz DVD-a Gardinovec, a na treće DVD Desinec Gornji.

Foto: Melita Grgantov i Filko Garbin


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • (Gost_8182)

  Prije neku nedilju bilo takmičenje u Sučurcu. Ma kome to pada napamet po ovoj žegi putovat i takmičit se. To je čisto pranje novca leva leva. Vježbe i takmičenj se u onom sistemu (mraku ) uvik bile zimi ili proliče.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2647)

  A di su iz gomilice mlada ekipa nema slika natjecanja

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2647)

  Moglo i u podne pocet jadna dicica po onom zvizdanu

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara