SEZONA I VEĆE POTREBE
Kriza s nedostatkom krvi u Centru za transfuzijsku medicinu splitske bolnice je riješena. Kako su javnost informirali pojedini mediji, posljednjih dana više od 100 osoba javilo se na Transfuziju, odakle su zahvalili svim dobrovoljnim darivateljima, njih 90, koji su darovali krv posljednja dva dana.

Među onima koji su se odazvali pozivu zasigurno je bio i dio Kaštelana, koji su zaslužili zahvale, no njihova imena znat će se tek u idućim danima.

Iz kaštelanskog Crvenog križa ovog puta uputili su zahvale svim dobrovoljnim darivateljima, koji su krv darivali na Transfuziji tijekom mjeseca lipnja, kao i onima koji su to učinili u akciji dobrovoljnog darivanja koju je CK proveo u suradnji s mjesnim odborom Kaštel Lukšić krajem lipnja.

U akciji u Lukšiću krv su darovali Mario Berić, Anđelko Botić, Blaženko Deković, Ivan Gotovac, Patrik Grgurić, Ilija Katić, Ivan Kolak, Igor Maršić, Blaženko Matković, Katarina Milanović, Josip Milković, Marijana Novaković (prvi put), Ivica Osibov, Ivan Piteš (prvi put), Krešimir Poljičak, Mario Pribudić, Dijana Putnik (prvi put), Uroš Rabadan, Goran Ružanji, Boško Tomaš i Nikola Vranješ.
Nekoliko osoba, iako su pristupili darivanju, odbijeni su zbog zdravstvenih razloga.

U Centru za transfuzijsku medicinu tijekom lipnja krv je dalo 19 Kaštelana, a to su Ivana Dujmović, Boris Božin, Domagoj Božin, Zdenko Hrga, Hrvoje Strižić, Elizabeta Šćurla, Ivan Biliškov, Jozo Biliškov, Ivica Čerina, Velimir Delić, Jurica Lisica, Luka Bakotin, Petar Buble, Maksim Blagaić, Ivica de Michelli Vitturi, Emil Novak, Tihomir Vranješ, Stipe Ćurković i Ivan Novokmet.


KOMENTARI:

Stari Komentari (8)

 • Davatelj (Gost_5121)

  U Šplitu je tijekom lipnja (zajedno sa mnom koji sam naveden na popisu) krv dao i Mijo Matija Vrvilo i to po prvi put

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8618)

  Bravo ljudi!Za ovo nema komentara pohvale a kada su kojekakve gluposti komentira se dan noć!Nikad se ne zna kome i koliko će biti potrebno ove dragocjene tekučine!Čestitke svima a vi ostali koji ste zdravi što čekate?Nije valjda da vam čini guza filip-jakov kada vidi malu iglicu!

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2212)

  Sve pohvale darovateljima!

  oko 2 godina prije
 • (Gost_1346)

  čestitke svima za humanost

  oko 2 godina prije
 • (Gost_3213)

  Ej, alo vi iz Crvenog križa Kaštela, u mjesecu lipnju u Kaštelima je još bilo darivanja krvi. Klub Adriachem je imao akciju 16.06. Oli oni nisu vaši-naši i ne zaslužuju da se piše o tome. Sramota da i u ovoj humanitarnoj branši ima podjela. Glavno da primate "naknade"(plaće), a kao volonteri.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_6378)

  Mislim kako je gost 3213 u pravu!Evo 13 sati je prošlo od njegovog komentara a niko ništa ne odgovara??Biće su još na kavi??Mora se priznati aljkavost gospođa u Crvenom Križu i u vidu poziva a o zahvalnicama je suvišno i pisati.....

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2506)

  U Crvenom križu Kaštela i dalje vridi NAŠI I VAŠI. SRAMOTNO.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8913)

  Ajde pogodite disu ukinuti slobodni dani za davanje krvi, valjda njima neće tribat,a stvarnost je gruba.

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara