PROBLEMATIKA PRIJEVOZA PUTNIKA
Predsjednik Gradskog vijeća Denis Ivanović sazvao je 4. tematsku sjednicu, koja će se održati u utorak, 5. srpnja, s početkom u 12 sati, u prostorijama Gradske vijećnice Kaštela u Kaštel Sućurcu.

Tema sjednice nosi naziv “Promet  d.o.o. Split - problematika prijevoza putnika na području grada Kaštela“.

Tako će vijećnici imati priliku raspravljati  o vlasničkim i financijskim odnosima na relaciji Grad Kaštela – Promet, ali i odnosima među ovim prijevoznikom i korisnicima usluga s područja grada.

Poziv za tematsku sjednicu, osim gradskim vijećnicima i gradskim pročelnicima, upućen je i predstavnicima tvrtke Promet, na čelu s direktorom Željkom Krnićem te predsjednicima kaštelanskih vijeća mjesnih odbora i predsjednici Savjeta mladih.

Iako se na ovoj temi službeno neće naći prijevoz putnika od strane privatnika, koji je Gradu nedavno uputio pismo namjere, pretpostavlja se da će pojedini vijećnici na ovoj sjednici otvoriti i tu temu, a sve na traženje korisnika njegovih usluga koji potpisivali peticiju o potrebi ovakve vrste prijevoza na području grada.


KOMENTARI:

Stari Komentari (16)

 • A tematska sjednica o cijeni vrtica (Gost_3102)

  Grad kastela spada u najskuplje gradove.Cijena vrtica u Kastelima je 615 kn za jaslice 665 kn i nema popusta ako imatte 2 ili vise djece. To je moji sugradjani tragedija, inace vrtic je kosta 490 kn i prva odluka Udoviicica je bila povecanje cijene za 15%. Znci da obitelji sa 2 djece godisnje uzme 2500 kn Usporedbe radi u Splitu je 490 kn a ako drugo ide u vrtic onda je 350 kn, mjesecno nevjerojatna razlika od 450 kn. Sto to nesposobni Baldasar radi a nasi ne mogu? Otpustite 5 komunalaca koji ionako ne ciste nase mjesto i toje 400 000 kn godisnje na tome stedite a ne na djeci. Glavno da je moto stranke 1000 eura za novorodjeno dijete

  oko 2 godina prije
 • (Gost_4149)

  ako ti je skupo u kaštelima ti se preseli u split

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2322)

  Goste 4149 mora da si u HDZ-u jer ste grad skrojili za svoju kastu

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2138)

  Riječ je o Promet Split, a ne u vrtiću.

  oko 2 godina prije
 • * (Gost_3205)

  P(r)OMET = :) :p :) ;)

  oko 2 godina prije
 • (Gost_1201)

  A ko brani gradu kaštila da se pozabavi svojim prometnim rješenjima? Niko, osim vlastitih glava jer ništa ne znaju.

  oko 2 godina prije
 • domaci (Gost_3660)

  Ja bih cijelo gradsko vijeće ukrcao u 37 i provozao Trogir Split po onda neka odlučuju u naše ime .Jutros sam se vozio u37 iz 80 godina .To je sramota za Kaštela .Možete li misliti komentar stranca koji ye ukrca na aerodromu .Prvi dojam je šokantan.Što radi turistička zajednica ???.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_7961)

  Tko je iz kastela u nadzornom odboru "prometa"?

  oko 2 godina prije
 • vrtiči (Gost_3198)

  30 kuna na dan za 8 sati i dva obroka, dali je to previše?
  kava je 10 kn

  oko 2 godina prije
 • (Gost_7206)

  Reka je berket da su vrtici mukte
  A male skole
  Jad i tuga

  oko 2 godina prije
 • 3205 (Gost_3205)

  3205

  oko 2 godina prije
 • (Gost_125)

  Cili svit tezi tome da se sta vise koristi javni prevoz radi manjeg oneciscenja zraka ,tako da se u evropi svi voze autobusima,ali kad dodu ovde prvi sok je 37,bolje bi bilo da je uopce nema,ovo triba pod hitno ukinit,jer linija na kojoj je bus skoro uvik pun,a cijena karte najveca u EU sigurno je rentabilna .Dat strancu pa cemo imati i buseve i cijene ka i EU

  oko 2 godina prije
 • (Gost_540)

  Možete li misliti komentar stranca koji ye ukrca na aerodromu .Prvi dojam je šokantan.Što radi turistička zajednica ???.

  ti se brineš za stranca, a mi kao nismo važni. pa stranci idu i na daleki istok di se voze u starim pretrpanim karampanama i sve im je to uzbudljivo

  oko 2 godina prije
 • (Gost_6223)

  "linija na kojoj je bus skoro uvik pun,a cijena karte najveca u EU sigurno je rentabilna "

  Vidi se da si se naputova. Od Livna do Duvna. Ili od Sućurca do Nejaja. Ali svitu dragi, pinez nima: ubili smo sve šta valja, svit privrće kontejnere, većinom radi na crno, porez je visok, ali pinez za zajedničku potrošnju nema. Zaboravite vrimena kad je bilo na 10-ke puta više firmi i na 100 puta više zaposlenika. Bog je reka: "Laku noć, Hrvati!".

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8777)

  koliko košta tematska sjednica?

  oko 2 godina prije
 • Razocarana (Gost_8234)

  U gratskoj upravi rade tupe i neupotrebljive glave,koje nevide problematike grada ili neće da vide.

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara