ODRŽANO VATROGASNO NATJECANJE U SUĆURCU
Na terenima DVD-a Mladost u Kaštel Sućurcu, ove je subote održano međunarodno vatrogasno natjecanje 13. Kup Sv. Florijana, na kojem su najbolji bili vatrogasci PGD Hajdoše iz susjedne Slovenije, a od kaštelanskih vatrogasnih društava najbolje rezultate ostvarili su upravo domaćini iz DVD-a Mladost.

Ekipe su se natjecale u četiri kategorije, a u kategoriji članovi A najbolja je bila ekipa DVD-a Virovitica, dok je ekipa DVD-a Mladost bil druga, sa tek 3,65 bodova zaostatka. Među 15 ekipa u ovoj kategoriji, DVD Kaštela osvojio je jedanaesto, a DVD Gomilica trinaesto mjesto.

U kategoriji članovi B nastupilo je osam ekipa, a nabolji rezultat ostvarila je ekipa PGD Hajdoše, DVD Mladost bili su treći, dok je vatrogasna ekipa iz Kaštel Starog osvojila peto mjesto.

Osam ekipa natjecalo se i u kategoriji članice A, gdje su Slovenke iz Hajdoša bile najbolje, Sućuranke su zauzele treće, a ekipa iz Kaštel Gomilice šesto mjesto.

U kategoriji članice B nastupile su samo dvije ekipe i to PGD Hajdoše osvojivši prvo i ekipa DVD Vodovod iz Osijeka, osvojivši drugo mjesto.

Sućurački vatrogasci i ovog su se puta pokazali dobri domaćini, a za sve sudionike nakon natjecanja osigurali su i prigodnu zabavu.

Foto: Ante Majić (PGK)


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost_2166)

    A kako je završio ranojutarnji "okršaj" između Solinjana i Vranjičana na prigodnoj zabavi. Jadna majko na šta su spali vatrogasci.

    oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara