RADOVI NA CJEVOVODU
Zbog neodgodivih radova na cjevovodu, u prvim satima subote, 2. srpnja, bez vode iz cjevovoda bit će dio potrošača na području Kaštel Gomilice, dok će dio potrošača u Kaštel Gomilici i Kaštel Kambelovcu imati smanjenu opskrbu vodom.

Bez vode će biti svi potrošači sjeverno i južno od ceste dr. Franje Tuđmana, od ulice Put Kozjaka do Torca u Kaštel Gomilici i to u vremenu od 0 do 4 sata, a smanjena isporuka u istom vremenskom razdoblju bit će za potrošače od ulice Don Frane Bege u Kaštel Kambelovcu do Torca u Kaštel Gomilici.

- Mole se potrošači da osiguraju zalihe vode za potrebe kućanstva. Također molimo da se ne koriste uređaji za čiji rad je potrebna voda u količini i pritisku iz javne vodovodne mreže.
Upozoravaju se potrošači da nakon ponovnog puštanja vode može doći do zamućenja dok se ne uspostave normalni uvjeti tečenja. Preporučuje se u slučaju zamućenja ispustiti dio zamućene vode prije korištenja radi zaštite uređaja i aparata. Napominjemo da se radi o sanitarno ispravnoj vodi – poručili su iz Vodovoda.

Za sve dodatne obavijesti možete se obratiti dežurnoj službi VODOVOD I KANALIZACIJA - SPLIT tel. 383-816.


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara