ZAVRŠENA VELIKA NAGRADNA IGRA
Nada Sesartić iz Solina sretna je dobitnica glavne nagrade automobila Mercedes A klase, u nagradnoj igri „Ribola i ti savršen par, dajemo Mercedes na dar“, koji je organizirala tvrtka Ribola d.o.o. iz Kaštela.

Izvlačenje dobitnika brojnih nagrada upriličeno je ovog ponedjeljka ispred Riboline trgovine u Kaštel Kambelovcu, u nazočnosti tročlane komisije te javne bilježnice.
Iz automobila punog kupona, dobitnike nagrada izvlačili su Ribolini kupci, Luca Pandžić i Anđela Boljat, djelatnica Ribole Antonija Božić, članica komisije nagradne igre Marija Kapular  te nazočni novinari, a kupon s imenom Nade Sesartić iz automobila je izvukla Darija Vareško iz marketinga tvrtke Ribola.

- Broj računa koji su sudjelovali u nagradnoj igri naprosto ne znamo, jer unutrašnjost automobila je dupkom puna. U svim našim prodavaonicama, u njih preko 70 diljem Splitsko – dalmatinske županije, bile su postavljene kutije u koje su kupci ubacivali svoje račune. Kako vidite, glavna nagrada otišla je u Solin i ovom prilikom čestitam sretnoj dobitnici – kazala je Vareško.

U Solin je otišla još poneka nagrada, a sretni dobitnici nagrada, poput prijenosnog računala, mobitela, poklon bonova, tableta i drugih nagrada, su i iz Kaštela, Splita, Sinja, Trogira, Makarske, ali i kontinentalne Hrvatske, koji su, pretpostavlja se u Kaštelima bili u gostima.

Nakon izvlačenja nagrada, glavnu dobitnicu nazvali smo na telefon, a ona je, iako u nevjerici, brzo došla do Kambelovca, kako bi se fotografirala sa svojim novim limenim ljubimcem.

- Kako se osjećam?! U šoku sam i još ne vjerujem. U Riboli, gdje je i dobro osoblje i dobra ponuda, kupujem svakodnevno no ubacila sam tek nekoliko računa, a mogla sam i puno više. Kao i drugi i ja često kažem  „ma nisam ja te sreće“, ali evo se pokazalo da ipak vrijedi pokušati i nadati se dobitku – kazala je Nada Sesartić i kroz šalu kazala da je do sada u životu na nagradnim igrama dobila tek jednom i to auto-radio pa će sad imat i automobil za to radio.

Pred komisijom za nagradnu igru posao je sastavljanja zapisnika, nakon čega će se, tijekom utorka, objaviti i imena svih ostalih dobitnika u Ribolinoj nagradnoj igri, a popis dobitnika moći će te pogledati i na Portalu grada Kaštela.

Foto: Ante Majić (PGK)


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara