NERED UOKOLO KONTEJNERA
Svakog vikenda naši nam čitatelji pošalju više fotografija mjesta gdje se nalaze kontejneri za komunalni otpad pa smo tako i ovog vikenda dobili fotografska svjedočanstva nemara i neodgovornosti, prvenstveno građana Kaštela.

Među fotografijama ovaj smo put izdvojili one nastale na Putu Banovine u Kaštel Starom, koje su nam čitatelji poslali uz dodatno obrazloženje.

- U našoj šetnji prošli smo pokraj kontejnera u ulici Put Banovine, kontejneri su bili skoro prazni, bilo je očito da su ih  radnici Čistoće redovno praznili. Poslije nekog vremena ponovno smo tuda prošli i imali smo što vidjeti, osim otpada u kontejnerima, uokolo kutije, dijelovi starog namještaja, sve puno i razbacano, a bolje pogledavši očito je da je netko mijenjao namještaj u svom stanu ili kući.  Zanimljivo je da su te kutije uglavnom bile iz prodajnog centra, a na njima je stajalo ime kupca – kazali su nam čitatelji.

I stvarno, na fotografijama koje su čitatelji poslali vidljivo je ime i prezime kupca namještaja, koje ovom prilikom nećemo objaviti jer uvijek postoji nekoliko možebitnih scenarija, za čije utvrđivanje Portal nije nadležan.
No, fotografije su upućene komunalnom redarstvu, na kojima je slijedeći mogući korak u postupanju prema neodgovornim građanima.


KOMENTARI:

Stari Komentari (8)

 • odlučujemo Li sami o svojoj sudbini? (Gost_8910)

  pitanje za sve: kako se zove kreditni rejting voljene nam R.H.??!??

  oko 2 godina prije
 • (Gost_526)

  Torcida, urbani jugoslaveni ili orjunaši?
  Zašto ode nema imena?

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8191)

  eto na i vas i vaše smeće kad če te se više opametiti. stvarno ste ko dica iz vrtiča.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_152)

  sramota za Kaštela

  oko 2 godina prije
 • (Gost_1520)

  Plaćajte odvoz smeća, građani.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8608)

  Svašta

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8157)

  Eto opet smeče kontejneri auta ,ma uzalud je pisat kad niko ne obadaje,okretište u Starome parking ,Polinovac parking na trotoarima i cesti Plavi je prazan jer moraju platit naplatiti i ovde pa če se rjeśit u jedan dan ,od štekate koji prelaze dozvoljenu granicu nemožeś proč a od rive je napravljena biciklistička staza.Pa dokle ljudi mislite činit nered ovo nije grad a bome ni selo nego divlji zapad.Gospodo izradu"kaštelima"kako ih vi nazivate napokon učinite nešto opravdajte plaču koju primate a nije mala( bez nadzornih odbora)ili podnesite ostavke (to je malo teže) nemojte dozvoliti da umjesto biseri Jadrana Kaštela ruglo Jadrana.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2201)

  Ova oznaka s kutije odgovara njemačkoj kužini, točnije, vratnici za kužinu. Ko je skoro u Sućurcu montira njemačku kužinu?

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara