25 GODINA LIBERALA U KAŠTELIMA
U slijedećem mandatnom razdoblju kormilo kaštelanskih liberala bit će u rukama mladog kaštelanskog poduzetnika, Darija Kurtovića, odlučili su tako članovi HSLS-a na svojoj redovnoj Skupštini.

Dario Kurtović tako je zamijenio na mjestu prvog čovjeka HSLS-a Kaštela Branka Radačića, koji svoj politički angažman aktivno nastavlja kao predsjednik županijskog HSLS-a te član predsjedništva HSLS-a, ali i kao dopredsjednik kaštelanskih liberala.

- Stranka je stabilna, s određenim kontinuitetom i stranka smo s dobrim temeljima za budućnost . Čestitam novom predsjedniku  te se nadam da će stranka ući u Gradsko vijeće, a pri tome pružit ću im pomoć koliko to god budem mogao – kazao je Branko Radačić.

Uz Radačića dopredsjednici stranke su Teo Jurašin, Ivan Dželalija i Mićo Vranješ. Izvršni odbor čine Nikša Antičević, Dragan Bajan, Ivan Botić. Darko Čavka, Joško Dujmov, Ivan Ivković, Stipe Pirić, Josip Radačić, Ivan Ljubić, Dragoslav Šundov, Biserka Trebec, Marko Ujević, Ante Zec, Miomir Zec i Željko Višić.
Tajnik je Danijel Balek, inače predsjednik mladih liberala, rizničar je Slavko Čavka, a u Nadzorni odbor izabrani su Ivo Listeš, Đuro Šećer i Tonći Višić.

Osim redovne Skupštine ovo je bila prilika da liberali simbolično obilježe i 25 godina svog postojanja u Kaštelima, a toj proslavi pridružili su se i pojedini predstavnici kaštelanske političke scene, vd predsjednika SDP-a Filip Plećaš, predsjednik HNS-a Boris Perica, koordinator Mosta Bruno Petrušić i Marinka Parčina s Berketove nezavisne liste, koji su HSLS-u čestitali rođendan i poželjeli im sreću u budućem radu, a čestitke je uputio i Tonći Blažević, predsjednik HSLS-a Split.

Dario Kurtović inače je mladi poduzetnik s adresom u Rudinama, oženjen je i otac troje djece. Član HSLS-a je punih 17 godina.

- Uz kvalitetne ljude s kojima surađujem već godinama, a koji čine ovaj ogranak, realno je očekivati i napredak ogranka te ulazak u Gradsko vijeće Kaštela na izborima u svibnju slijedeće godine – kratko je kazao novi predsjednik i zahvalio se svima na lijepim željama i čestitkama.


KOMENTARI:

Stari Komentari (14)

 • 4567 (Gost_3239)

  Cestitke liberalima

  oko 1 godine prije
 • (Gost_148)

  Ko je pak ovaj i odakle je izronija i s kim će koalirat za lokalne?Triba bi s sdpom

  oko 1 godine prije
 • (Gost_5668)

  Cestitam Darijo..

  oko 1 godine prije
 • (Gost_4118)

  Jaka stranka za poludit...
  Vise ih je u odborima pustim nego sto glasaca imaju..

  oko 1 godine prije
 • gost 4321 (Gost_8170)

  Triba bižat iz zemlje

  oko 1 godine prije
 • (Gost_5174)

  zgodnog li muškarca...je li liberaran u svemu

  oko 1 godine prije
 • gost 6548 (Gost_8170)

  Sinko vari ograde ajme nama ko je sve u politici

  oko 1 godine prije
 • Ss (Gost_1116)

  Čestitam i puno uspjeha!

  oko 1 godine prije
 • (Gost_3207)

  a di je berket kad uvik salje marinku
  jeli na kamerama ili skype
  moderni menagement

  oko 1 godine prije
 • (Gost_4171)

  Fali Berket, goste 3207, fali još 10 Berketa u Kaštlin!

  oko 1 godine prije
 • (Gost_7099)

  Čestitam liberalima! Većinu izabranih poznajem, dobri i kvalitetni ljudi...

  oko 1 godine prije
 • (Gost_1224)

  Jesu li svi navedeni u HSLS-u, ako jesu onda su to svi članovi HSLS-au Kaštelima, velika stranka.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_2240)

  Čestitke liberalima, pa u svakom slučaju je bolje ostat politički dosljedan i biti u manjini nego zbog osobnih interesa biti član pojedinih stranaka(velikih) a ne pripadati tim strankama ni po čemu.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_6481)

  Politika Hr je ovakva zato sto su ljudi u državi loši.Citam komentare i nemogu vjerovat koja zloba.Svi ovi koji pljucaju po Liberalima su vjerovatno uhljebitelji SDP-a ili HDZ-a.Dario Kurtovic je dugogodišnji član stranke i još mlad i bez političke mrlje.Bio je uz stranku u najtežim trenucima i u vodstvu stenke je već 15 godina te je svojim odnosom i radom zaslužio.Nadam se da će stranka sa njim samo napredovati.Dario sve čestitke od srca i budi kakav si bio do sada i stranka će se dizati.

  oko 1 godine prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara