NOVI KONCEPT UREĐENJA HPB POSLOVNICE U KAŠTEL STAROM
Nakon deset godina poslovanja u Kaštel Starom, Hrvatska poštanska banka u četvrtak, 16. lipnja 2016. svečano je otvorila novouređene prostore svoje poslovnice na adresi Ivana Danila 12. Riječ je o drugoj poslovnici u nizu uređenih po novom konceptu u kojem najveća banka u domaćem vlasništvu povezuje hrvatsku arhitekturu, hrvatski dizajn i hrvatsku proizvodnju. Uz visoku funkcionalnost i poseban ugođaj interijera, novouređena poslovnica klijentima pruža potpuno novi doživljaj bankarskog poslovanja.

Poslovnicu HPB-a smještenu u samom centru grada svečano je otvorio član Uprave Mladen Mrvelj, a klijentima i gostima Banke obratio se i gradonačelnik Kaštela Ivan Udovičić. Povodom svečanog otvaranja Banka je donirala 16 računala Osnovnoj školi Bijaći, Osnovnoj školi Filip Lukas te Dječjem domu Miljenko i Dobrila. Na dan svečanosti na Facebook stranici Moj pun novčanik za Kaštelane je organiziran natječaj 'Gdje je Hrvatko', a za sve klijente novouređene poslovnice koji predaju zahtjev za nenamjenske kredite od 16. lipnja do 31. srpnja 2016. Banka neće naplaćivati naknadu za obradu zahtjeva.

Poslovnica u Kaštel Starom jedna je od 12 poslovnih jedinica u sklopu HPB-ovog Regionalnog centra Split s više od 100 000 klijenata. Za klijente je otvorena ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8.00 do 14.00 te utorkom i četvrtkom od 8.00 do 16.30 sati.


KOMENTARI:

Stari Komentari (6)

 • (Gost_6917)

  Radno vrijeme im je genijalno, samo za nezaposlene i umirovljenike. A djelatnike treba obučiti da je ona kutijica šta zvoni telefon još nisam doživio da su se javili

  oko 2 godina prije
 • (Gost_6174)

  zar nemoze bit otvorena cili dan oni sta rade do 4 kad ce doc????

  oko 2 godina prije
 • (Gost_9216)

  Taman sam pomislila da bi se mogla prebaciti iz nikakve Splitske u HPB kad sam procitala radno vrijeme. Ako su tako stedljivi, bit ce stedljivi i prema klijentima.

  oko 2 godina prije
 • domaci (Gost_7113)

  Jedne olujne noći shrvan kreditima i neimaštinom nazvao sam prijateljicu uzeo svog psa i otišao u Njemačku.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_171)

  Ni subotom ne rade. Ludo, nema što. Glupo. Idemo u PBZ u K.Kambelovac kojoj je radno vrijeme pon-pet 8:00-19:00. sub 8:00-12:00.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2207)

  u toj banci je uvijek gužva,red veliki za čekanje djelatnica koje po mom mišljenju jako sporo rade s klijentima.

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara