RADIONICE U PODUZETNIČKOM CENTRU
U organizaciji Poduzetničkog centra Kaštela održane su dvije radionice HBOR-a pod nazivom “Sedam koraka do kredita ili Kako koristiti kredit za financiranje poslovanja” na kojima je sudjelovalo 26 poduzetnika s područja grada Kaštela.

Tom prilikom polaznici su upoznati s procedurom podnošenja kreditnog zahtjeva, pripremu i obradu dokumentacije potrebne za odobravanje kreditnog programa Hrvatske banke za obnovu i razvoj kao i o mogućnostima korištenja kreditnih programa za poduzetnike početnike te programe namijenjene projektima koji se planiraju aplicirati na EU fondove.

HBOR je ove radionice organizirao u cilju jačanja financijskog potencijala poduzetnika u različitim fazama poduzetničkog projekta, s naglaskom na poduzetnike početnike te upoznavanje s kreditnom aktivnošću i programima HBOR-a.
Na radionicama, koje je vodila voditeljica Područnog ureda HBOR-a za Dalmaciju, Mira Krneta, sudionici su iznosili primjere vlastitih projektnih ideja, a dobili su potrebne odgovore na sve nejasnoće i prepreke s kojima se susreću pri realizaciji kredita.


KOMENTARI:

Stari Komentari (8)

 • (Gost_3071)

  26 poduzetnika?!.Ja ne brojim 13-14 i to sve mladost od 25-35 godina. Možda su stariji poduzetnici kaštela izvan dometa fotografskog aparata.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_7242)

  a ima li koji korak kako vratit kredit?

  oko 2 godina prije
 • poduzetnik (Gost_5189)

  Prodavanje magle.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_3133)

  A kredit poduzetnicima služi za što? Da putem raznih nameta mogu financirati uhljebe?

  oko 2 godina prije
 • hrvoje (Gost_5096)

  ..... bravo goste 3133. mali sam poduzetnik sa 2-3 zaposlenika već gotovo 25 godina. Svaki put kada sam posegao za bilo kakvim kreditom ( najčešće jako
  nepovoljnim ) koji mi je bio šansa za opstanak redovito sam imao posjete
  nadzornih službi koje bi naravno redovito uzimale svoj dio.:(:(:(:(:(

  oko 2 godina prije
 • (Gost_1931)

  Magla, poduzetnici? Koliko će svi ovi zaposliti ljudi. Nikoga, ako koga o zaposle dat će mu 2000 kuna. Magla svuda oko nas.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_9167)

  koji poduzetnici, to su svi iz mladeži, kome lažete, pogledajte našto nam grad lići užas, katastrofa,jad,bijeda,centalna bosna...Udovičiću probudi se iz sna

  oko 2 godina prije
 • Xyz (Gost_2009)

  Bravo ljudi komentari su pravi sve je podredeno interesu domaci izdajnika i strani okupatora koji zele nasu mladost zaduzivati i pretvoriti u trajne robove.

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara