Povodom 7. Male vatrogasne olimpijade održane na terenu GOŠK-a u Kaštel Gomilici, gradonačelnik je danas u pratnji zamjenika Milija Novaka i pročelnice Sandre Zokić primio predškolce iz DV „Pčelice“ koji su na olimpijadi i ove godine osvojili prvo mjesto.

Djeca su stigla u pratnji ravnateljice DV Kaštela Ivanke Vučice, vatrogasnog zapovjednika Grada Kaštela Milivoja Taslaka, i časne sestre odgajateljice iz vrtića.

–  Mala vatrogasna olimpijada u Kaštelima je postala već i tradicija, a vrtići u Kaštelima su jedini u Hrvatskoj koji organiziraju ovakvo događanje uz veliku potporu dobrovoljnih vatrogasnih društava i glavnog zapovjednika Milivoja Taslaka, kazala je ravnateljica Vučica, te zahvalila gradonačelniku na današnjem prijemu. Zapovjednik Taslak među ostalim istaknuo je kako se uz upornost djece, uz marljiv rad i zabavu može steći i disciplina koja dovodi do odličnih rezultata, što je primjer i u ovom slučaju, već dvije godine zaredom. Djeca su u razgovoru sa gradonačelnikom opisali što im je bilo najteže i najlakše, od kategorija kuglanja, prenošenja vode, spajanju vijaka, bacanja novčića u čašu…
Gradonačelnik je djeci čestitao na uspjesima, a prijem je za uspomenu zabilježen i zajedničkom fotografijom uz darivanje simboličnih poklona, u vidu nagrade za osvojeno prvo mjesto.

Izvor: Kastela.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara