NAJAVLJENI RADOVI NA MREŽI
Obavještavaju se potrošači vode na području Kaštel Starog i Kaštel Novog, od ulice Bana Jelačića do ulice Don Ivana Vuletina, potrošači sjeverno od Ceste dr. Franje Tuđmana, te potrošači u ulicama Polinovac i Studinova, da će im zbog neodgodivih radova na cjevovodu  250mm, biti prekinuta opskrba vodom u srijedu, 8. lipnja u vremenu od 8ºº do 15ºº sati.

Mole se potrošači da osiguraju zalihe vode za potrebe kućanstva. Također molimo da se ne koriste uređaji za čiji rad je potrebna voda u količini i pritisku iz javne vodovodne mreže.

Upozoravaju se potrošači da nakon ponovnog puštanja vode može doći do zamućenja dok se ne uspostave normalni uvjeti tečenja. Preporučuje se u slučaju zamućenja ispustiti dio zamućene vode prije korištenja radi zaštite uređaja i aparata. Napominjemo da se radi o sanitarno ispravnoj vodi.

Za sve dodatne obavijesti možete se obratiti dežurnoj službi VODOVOD I KANALIZACIJA, d.o.o. - SPLIT tel. 383-816. NAPOMENA: U SLUČAJU LOŠEG VREMENA RADOVI SE ODGAĐAJU ZA SLIJEDEĆI DAN.


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara