INICIJATIVOM ZAPOSLENIKA PRIKUPLJENA SREDSTVA ZA OBNOVU VUKOVARSKOG VODOTORNJA
Zahvaljujući inicijativi zaposlenika, CEMEX se pridružio akciji prikupljanja sredstava za projekt obnove vodotornja u Vukovaru te je za ovu svrhu osigurao ukupno 30.000 kuna.

Osobnim donacijama CEMEX-ovi zaposlenici prikupili su 10.225 kuna, a akciji se pridružio i Nezavisni sindikat Dalmacijacementa s iznosom od 2.000 kuna. Uprava tvrtke odlučila je zaokružiti brojku te, umjesto udovostručiti prikupljeno, donirati 17.775 kuna. Na taj su način CEMEX i njegovi zaposlenici prikupili ukupno 30.000 kuna za projekt obnove vodotornja u Vukovaru.

„Kad naši ljudi prepoznaju neki projekt kao vrijednu inicijativu i kad postoji potreba u zajednici za brzu reakciju, organizacijska kultura nam nalaže da se uključimo i izdvojimo sredstva, vrijeme ili osiguramo ljude koji mogu pomoći. I ovog puta naši su zaposlenici pokazali društvenu osjetljivost pa smo se zajedno uključili u projekt za koji se nadamo da će osigurati obnovu najpoznatijeg simbola Domovinskog rata“, rekao je ovom prigodom Trpimir Renić, predsjednik uprave CEMEX-a.

Osim ove, zaposlenici CEMEX-a već su pokretali brojne slične humanitarne akcije prikupljanja pomoći, poput pomoći stradalima od poplava u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, Filipinima pogođenim uraganom, beskućnicima smještenim u splitskom  prihvatilištu Udruge Most, rješavanju stambenog pitanja nekoliko socijalno ugroženih obitelji iz lokalne zajednice te drugim humanitarnim akcijama.


KOMENTARI:

Stari Komentari (10)

 • virhmeOd * (Gost_4457)

  cemex-Ova sića za zamazat oči neupućenom pučanstvu:p nekome rat, a nekome privatizirani brat ;)

  oko 2 godina prije
 • (Gost_6133)

  šta ga triba uređivat i šminkat. ovako bi se lakše pantija. pare dajte ljudima da ne moraju po socijalnim butigama šetat

  oko 2 godina prije
 • (Gost_3715)

  Koliko košta ovo:

  oko 2 godina prije
 • (Gost_153)

  Quidquid id est, timeo Danaos et dona ferentes (Što god da to je bojim se Danajaca i kad darove nose ).

  oko 2 godina prije
 • (Gost_5250)

  Neš ti šta su se mašili...

  oko 2 godina prije
 • (Gost_5208)

  otruj sve za 30 000 kn

  oko 2 godina prije
 • (Gost_1104)

  al nije cemex iša ća iz sućurca ?

  oko 2 godina prije
 • (Gost_9216)

  Dajte vi mudrijasi ca za Vukovar.Znate samo ogovarat potpisite se a ne ovako lajat iza kantuna

  oko 2 godina prije
 • (Gost_9216) (Gost_6192)

  bičeš ti odrišija kesu ili pozva 1 familiju na litovanje o tvom trošku

  oko 2 godina prije
 • (Gost_212)

  Za takvu firmu toliki iznos doniranja nije reklama već antireklama. Što bi se reklo niste odrišili kesu već ste bacili mrvice.

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara