IZ OPĆINSKOG SUDA U SPLITU
Općinski sud na Dračevcu u Splitu, objavio je da je 6. svibnja otvoren dio zemljišne knjige za K.O. Kaštel Sućurac te su pozvali sve one koji smatraju da bi se u zemljišnu knjigu trebalo nešto nadopuniti, izbrisati, upisati ili izmijeniti, da podnesu zemljišnoknjižnom sudu svoje prijave prijedloga za upise ili svoje prigovore postojećim upisima, u roku od 45 dana od objave u Narodnim novinama (br. 49 od 30 svibnja).

Dok ne istekne određeni rok za prijave i prigovore, ne smatra se da su upisi u zemljišnu knjigu istiniti i potpuni te nije dopušten povrat u prijašnje stanje.

Nepodnošenje prijave i prigovora u roku za ispravak imat će za posljedicu da se nakon isteka roka za ispravak smatra da je zemljišna knjiga istinita i potpuna pa osobe koje u dobroj vjeri postupaju s povjerenjem u to uživaju zaštitu.

Ako u otvorenom roku za ispravak neće biti podnesenih prijava ili prigovora, zemljišnoknjižni sud brisat će zabilježbu otvaranja ispravnog postupka bez provođenja rasprave po službenoj dužnosti.

Koji je dio zemljišne knjige otvoren te popis zemljišnih čestica pogledajte u dokumentu OVDJE


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost_8234)

    kad se otvori dokument zašto u zaglavlju desno piše :popis nekretnina za kaštel štafilić. inače spisak nije baš za snači se ,treba izgubiti cili dan za provjeru.

    oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara